http://www.milliyet.com.tr/Milliyet-...GmwynFuAa.html Allah rahmet eylesin
http://www.milliyet.com.tr/Milliyet-...GmwynFuAa.html Allah rahmet eylesin
Üniversiteli Yağmur'dan acı haber! - Milliyet.com.tr haberin linki
Emniyet şeridinde duran kamyona nasıl vurursun ki kullanılma amacını bi kavrayamadık şu şeridin. Önüne gelen giriyor geçende fransız bisikletliye vurdular dünyayı gezen adam Türkiyede öldü. Valla hayatta kaldığımız her güne şükürler olsun.
DR. OWL
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
amk çıldırıyorum ya,Arabada kız varken makas atan,hız yapan aklı sıra küçük beyinleriyle hava attığını sanan tiplere çıldırıyorum.Nedir lan bu apaçilik,görgüsüzlük? Hadi arabada sen varsın veya hadi bi ihtimal abazan ordusu kankaların var,ulan kız var arabada ne basıyosun deli gibi?.Allah rahmet eylesin.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Allah rahmet eylesin. Şoför yaralı kurtulmuş bu vicdan azabı ölümden daha beterdir..
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
lavugun tekı yuzunden kız gıttı. hadı savunun gene makas atmayı savunsanıza.baslar gene makas atmamıstır bılmem ne al adam resımde koymus gene dıyecekmısınız elı kaymıstır makas atmıstır falan fılan gıttı kız
Allah rahmet eylesin, şoför vicdan azabıyla yaşayacak bence ölümden beter. Allah kimsenin başına vermesin
Aynı üniversitede okuyormuşuz.Vicdan azabı duyacak olması çok kötu.Allah rahmet eylesin.
Birazdan siz hiç üniversiteli olmadınızmı,siz hiç makas atmıyormusunuzcular gelir.
O kadar hizli olmayi gectim emniyet seridine niye girersin onuda gectim emniyet seridinde kamyonun ne isi var(adamlar resmen park yeri niyetine kullaniyor.). yazik olmus. Sirf bu yuzden sacma sapan ne kadar araba kullanan tanidigim varsa ya aracina binmiyorum yada binmek zorunda kaldiysam ciddi uyarida bulunuyorum. Korktugumuzdan degil b.k yoluna gitmemek icin! Allah rahmet eylesin gencecik kiz gitmis. Digerlerinin durumuda agirdir buyuk ihtimalle![]()
Makasın savunması olmamalı, olamaz. Hele böyle 160'da takılı kalan hız göstergesinde kimse savunamaz, savunmamalı. Bu ilk değil, sonda olmayacak. Kıza acıdım, oğlan nasıl yaşayacak bakalım.
2 araba arasında 10 metre vardır, kimsenin tamponunun tozunu almadan makul hızlarda geçersin belki ama 160+ nedir ya (kamyonu görünce daha yüksek hızdan yavaşlamıştır muhtemelen).
Emniyet şeridi ise tam kaos. Göya kullanım cezası 1000 TL falan olacaktı ama o da fos çıktı........
Neyse bu da 3 güne unutulacak bu sitede de.............
Okumadan imzalamam.....
Allah rahmet eylesin kızcağıza çok yazık olmuş. Bana bişey olmazcılık zihniyeti değişmediği, insanlar "eğitilmediği" sürece her hafta birileri böyle pisi pisine ölecek
Allah rahmet eylesin yazık olmuş..Biri makas atarken emniyet? şeridinde kamyonun altına girer kızcağızı hiç eder, biri gider dünyayı turlayan adamı emniyet? şeridin de çiğner bırakır , şerefsizin biri de bembeyaz gelinliğiyle dünya barışı için dünya turuna çıkan kıza tecavüz edip keser atar surlara ve daha niceleri Türkiye' ye hoşgeldiniz..
Tarhana aşı kaşığınlan, herşey yakışığınlan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)