ne çok yeşilköylü varmış aramızda :D
Printable View
ne çok yeşilköylü varmış aramızda :D
Bu anımı hiç unutmam , anlatınca da inanmayanlar bile oldu :D
geçen senelerden biri , yaz ayları. Ehliyet yok daha. Yurtdışından kuzen geldi benimle yaşıt.
Burada acaip sıkıldı tabi , eğlenemiyoruz , ona göre eğlencek yer yok bana göre yaş tutmuyor e tabi hatunda lazım :D
Herneyse oturduk düşündük ne yapsak diye , o akşam dışarı çıktık arkadaşlarla muhabbet esnasında ayvalık muhabbeti açıldı güzeldir yakındır falan derken , hani o gençlik heyecanı olur ya sonunu düşünmeden hadi yapalım ! dersin. İşte o şekilde hadi ayvalığa gidelim dedik.
Yol masrafını 2 gün kalmayı hesapladık bütçeyi ayarladık , çoğunu kuzen ayarladı :D
Herneyse yola çıkıyoruz ama sorun şu ki , evdekiler mudanyaya gidiyoruz sanıyor ve asıl sorun arabanın ne muayenesi var , ne vergisi ödenmiş ne de ehliyet .
Akhisara draglara gidenler bilir ,bursadan çıkınca yörsan dinlenme tesislerinin ilerisinde çevirme olur. Gece vakti çıktık yola , orada o çevirme duruyor. Ha o zamanlar daha egzosu yeni takmışım , arabama ilk harcadığım para.
Polis el fenerini bize tutup durmamızı işaret etti , soğukkanlı bir şekilde hiiiç görmemiş gibi 60-70km hızla yanlarından geçtim.
Kuzen heyecandan ölecek şekilde , isviçrede ehliyetsiz dolaşmak imkansız gibi birşeymiş.
Bunu söyledikten sonra başladı anlatmaya , isviçrede olsak kesin polis takılırdı falan derken bir yandan da kuzenin ne kadar şom ağızlı olduğunu düşünüyordum. Manisa balıkesir ayrımına geldik.
Tam o sırada arkadan hızla bir araç geliyor , kenara çekildim dibime kadar girdi ve birden sirenleri açtı ! Polis..
O an başımdan aşağı kaynar sular döküldüğü kadar hiç dökülmedi sanırım.
Kaç km yol gitmişiz , ne ehliyet ne muayene var , evdekileri arayacaklar falan düşünürken polis yanıma geldi camı açtı dur dur yaptı önüme kırarak.
Bende yavaşladım, kendime düşünme zamanı verdim. Ve herzaman yaptığım şeyi yapmaya karar verdim , o an o kararı verip uygulamak anlatılamaz bir duygu.
Polis önümüzde durdu ben yavaşlarken bir anda frene bastım aramızda mesafe biraz açıldı , yolcu tarafından polis abimiz indi tam bana yaklaşırken 1 e aldığım gibi bastım gaza başladım kaçmaya , yollar bomboş , polis arkada fakat açılan arayı ne o kapatabilir ne ben daha fazla açabiliyorum , belli bir mesafede gidiyoruz. Şehir içine gelmiştik sanırım hala arkada polis , ana caddeden ara sokaklara kırdım bir sağ bir sol derken kapısı açık büyük bir site buldum ve içeri park ettim. arabadan indik uzaklaştık . Farkettik ki , karakolun arkasındaki siteye park etmişiz :D
1-2 saat geçti , ve biz mimlendiğimizi düşündüğümüz halde pes etmedik yolumuza devam etme kararı aldık. sabaha doğru 6 gibi , polislerin nöbet değişimi oluyor demişti bir arkadaş , doğrumu değilmi bilemem , ona göre yola çıktık , karşımıza sadece 1 kere polis çıktı , kaza yapmış araçlar için gelmiş.
Velhasıl sağsalim sıkıntısız bir şekilde ayvalığa geldik. Ayvalığa gelene kadar neler çektim ben bilirim.
Tatil boyunca aksilikler komik olaylar peşimizi bırakmadı ama anlatmaya kalkarsam sabahlarım :)
ehliyetimi almama aylar kalmıştı babamda bana her zaman arabanın anahtarını verir otoparktan arabayı getirir veya park ederim neyse bi gün alış veriş yapmıştık bana arabayı getir dedi arabada kapalı otoparkta bu arada araç 2009 tam otomatik corolla arabayı çalıştırıdım içi çok sıcak diye camı indirdim arabayı çalıştırınca zaten teypte çalmaya başladı müziği biraz açtım ve parktan çıktım bi düzlük var ondan sonra sola dönüş var orda babamla annem torbalarla beni bekliyo bende gazı döşemeye yapıştırdım neyse rüzgar sesi müzik sesi ben egzoz sesini duyamıyorum tabi doğal olaraktan:D:D bütün herkes bana bakıyo falan yavaşlayıp döndüm ve durudum şöyle çevreme baktım torbalar ellerinde falan millet bana bakıyo babama döndüm baktım bembeyaz olmuş noldu baba dedim sana bi daha araba falan yok dedi ben arabayı getirirken aralarındaki konuşma şu şekildeymiş daha sonra annemden öğrendiğim kadarı
ANNEM : O gelen mert değil dimi ?
BABAM : Yok yok o değildir bizim araba hem böyle ses çıkarmaz .
ben köşeyi dönünce
BABAM :Biz buna araba alacaz ama iyimi edicez acaba almasakmı
ondan sonra anladım kapalı otoparklarda sesin çok yüksek çıktığını :hahaha:
böyle bayanlar nadiren de olsa varlar, iyiki de varlar. Bir tanesi yakın arkadaşım; normalde bayan sürücünün yanına oturduğumda gerilirim, tetikte olurum, ama onun yanında çok rahatım. Bazı zamanlarda benden bile cesaretli neredeyse. Yol ıslak, lastikler kabak, frenler fred çakmaktaş spec, araba uçan teneke uno, gittiği hız 130-140 :D
Uyar bence. Cahil cesaretidir belki de; ölmeyi bayılmak sanıyordur.
valla beyler bende yüzüne karşı söyledim, sende cahil cesareti var diye :D hatta geçen arabayı ben kullanıyorum, ilerde polis el radarıyla bekliyomuş; bende ehliyet var ama KKTC'de geçerli değil TR ehliyeti. Yakalanınca 1 gece nezarethanede misafir ediyorlar+ 500 TL gibi ufak bi meblağ tahsil ediyorlar :D 80-85 arası gittiğim için beni çevirmedi, kız bana "iyi ki sen kullanıyosun, ben olsaydım cezayı yemiştim" dedi. :D
İki gün önce arkadaşımızın ablası evleniyor düğüne gidilicek düğünde gayet güzel nezih bi otelde mahallede konuşmaya başladık napsak netsek ismi lazım değil bi arkadaşım benim şahinle gidelim dedi iyi aga tamam gidelim düğün günü geldi saat oldu akşam yedi arkadaş geldi eksoz çalışmıyor çalışmıyor dediğim o vana olayı :D egsoz aradamı kaldı ne olduysa değişik bi ses çıkıyor arabadan arabaya bindik yağmurda yağıyor silecekleri açtı sileceklerde çalışmadı :D az aşağımızda bulunan elektrikçiye girdik düşük amper sigorta takmışlar dedi değiştirdi bi süre sonra tekrar gitti :D herneyse öyle böyle bi şekilde otele geldik indik otelin önünde vale var vala arabanızı parkedeyim dedi :D araba sahibi arkadaşımda biraz saf birisi otur be abi yanıma gel beraber gidelim parketmeye biz tabi gülüyoruz koptuk hatta :D düğün bitti çıktık dönücez arabaya bindik bu seferde akü bitmiş kapının önünde dururken sorun çıkarmayan araba neler açtı başımıza :D
Arkadaşlarla Birgün Oturuyoruz Güzel Manzaralı Bir Tepe Herkes Alkollü Şoför İçmicek Diye Anlaşıldı Tüm Kafalar Full Arabanın İçinde 6 Kişi Kafalar Tamam CİN İçiliyor Bu Arada O Arada Karşıdan Bir Far Vee Polis Amcalarımız....
Polis - Gençler Alkol Varmı ?
Polis - Tamam Var :D
Polis - Gençler Kimlik Alabilirmiyim ?
Arkadaş - Abi Sana Birşey Anlatabilirmiyim ?
Polis - Tabi Buyur ?
Arkadaş - Abi Ben Çok Sevdim ! Çok ! Bir Dediğini İki Etmedim ! Bana Yanlış Yaptı !
Polis - Çok Şaşırmış Bir Şekilde Bakar Hayretler İçerisinde Polis Abiye Enerji İçeceği İkram Edilir Çikolata İkram Edilir Meseleyi Anlatıyor Arkadaşım Sonunda Arkadaşım Abi Sen Bir Adamsın Diyip Sarıldı Abiye :D Herkes Gülmekten Yerlere Yatıyor Polis Abimiz Şoförün Alkollü Olup Olmadığını Kontrol Etti. Kimlikleri Bile Sorgulamadı Gitti Gerçekten Hayatımda Gördüğüm En İyi Memurdu Konuşmayı Biliyor Yerine Göre Sert Yerine Göre Halden Anlayan...
bizim eve geliş yolunda kontrol noktası var.bir gece durdurdular bizi.
Polis=iyi akşamlar
Babam= iyi akşamlar.
P-Kontrol yapıyoruz ehliyet lütfen
B- evde kalmış
P-ruhsat ?
B- o da evde kalmış
P- Kimliğinizi alabilirmiyim ?
B- o da cüzdanda evde.
P- hadi ehliyet ruhsatı anladım.Kimliğini ne diye evde unutursun kimsin nesin necisin hırlımsın hırsızmısın der ?
babamda 5 dk ver alayını getiriyorum
polis izin verir bana 5 dk da herşeyi getirip kurtuluruz :D
En taze günceli ben atıyım :D (Uzun oldu ama çok dertliyim bu konudan ağalar...)
Araba kullanmayı öğrendiğim günden beri küçük şehirde yaşadığım için yapmadığım halde üstüme çamur atıp babama beni kötü gösterenler çok oldu ve bugün bir yenisi daha eklendi.
(Yavaş gittiğim halde hızlı gidiyodu diyen mi ararsın, markete gittiğim halde o bölgede oturan bi kızı bana yamamamaya çalışan mı ararsın her türüyle karşılaştım diyebilirim. )
Çarşıda akşama kadar sürücek bi kursum vardı arabayı park etmek için tüm sokakları dolaştım paralı otoparka koysam ebesinin nikahı gibi para ödicem öğrenci adamız.
Neyse park yeri bulmak için dolaştım her yeri ikinci defa dolaşsam o arada boşalan bi yer yakalayabilirdim belki ama bu çocuk piyasa yapıyo demesinler yapmadığım şey için pederin kulağına gitmemek için bi kafenin yanına insanların geçmesine biraz engel olucak şekilde park ettim.
5 dakika sonra babamla aramda geçen konuşma:
Babam: Araban nerde lan?
Ben: Park ettim baba yeşilyolda.
Babam: Çabuk nereye park ettiysen git kaldır onu düzgün bi yere koy emniyetten beni aradılar it herif şikayet varmış hakkında.
Ben: Tamam baba.
Akşam aramızda geçen konuşma daha doğrusu babamın saydırışları:
İt herif senden adam olmaz kursa diye çıkıyosun kafelerin önünde geziyo araban ne halt yiyodun sen beni niye emniyetle yüz göz ediyosun vs vs vs...
Karşısına geçip önemli olan niyet baba diyemiyorum tabiiii...........
Hadi bir tane de benden gelsin;
18 yaşıma basar basmaz hemen yazılmıştım kursa aldım tabi ehliyetimi sonra rahat rahat geziyorum filan baktım çevirme var öncelerin acısını çıkaracağım ya gideceğim o tarafta olmamasına rağmen girdim çevirmeye güya ehliyeti göstereceğim :D Neyse ehliyet ruhsat dedi çıkardım bende verdim pis pis sırıtarak birde hadi hayırlayalım dedim polise :D Araçta opel comboydu ust tarafında sis lambaları vardı araç servis aracı üzerinde yazılar var ama ruhsata işli değilmiş :D nebiliyim ben velhasım iyi bir ceza ile hayırlamıştık :D
Dün akşam arkadaşımla aramızda geçen komik diyalog :D rahat bi 5 dk güldüm.
Crn : Memet bu debriyaja bisi olmus
Ben : nasil bisi canim?
Crn : bole basiosun yapisiyor sanki
Ben : alla alla ayagina bisi yapismis olmasin?
Crn : hayir ole deil bole basiosun yapisiooo
Ben : Paspas kaymis olmasin?
- Sessizlik -
Crn : kapat trafikteyim!
P: Kenara çek
B: Abi arabam geriye geçmiyor müsade ileri çekeyim.
P: Yok ozaman böyle kal gitme.
B: Peki abi.
Akabinde camı kapatıp tepe gaz kaçmıştım trafik uygulamadan.
Arkamdan 337 lira yazmışlar 2 ay önce.
Tabi yan koltukta oturan babamın tepkilerini görmeniz lazımdı o sıra.
Oğlum manyak mısın, indir beni, ben polisten kaçan adamın arabasına binmem. :)
Kızıltoprak Bp den benzin alıp geri döndüm güya fenere gidicem, 2 kız 2 erkeğiz arabada.
Trafik çevirme var belki bilirsiniz bu "Bu gece caddeye inmeyin" Konusunu açtığımız çevirmelerin ilk günü.
R56 mini var ozaman. Çok değil 2 3 ay önce.
Dur dedi, ben tabi dubaları devirdm belki kaçabilirim diye.
Neticede kaldırımdan polisler atladı kaputun üstüne filan, durdum :D
Sonrası aynen şöyle gelişti.
Polis: oğlum niye kaçıyorsun.
Ben: Yok abi ne kaçması.
Polis: Gaz ver bakim.
Ben: Peki abi.
Polis: Aracınızı bağlıyoruz, taksiyle devam edebilirsiniz.
Ben: o-O
Toy zamanlarım izmite ilk gidişim biyer arıyorum bi benzincide durdum sordum tarif etti.
işte 300 metre git battı çıktı var onu geç snra bi battı çıktı daha var onuda geç ışıklardan sağa dön gibi tarif ediyo tam hatırlamıyorum o tarif ederken bende içimden bu battı çıktı ne ak diyorum kndi kendime anlamış gibi yapıp teşekkr edip çıkıorm
ilerde yine birine soruorm oda battı çıktıdan anlatınca yine bozmuorm kndimi anlamş gibi yapıorm bari diorm gidiyim belki görünce anlarım neymiş bu battı çıktı :D
Yol bazı yerlerde aşağa iniyo üstte köprü oluyo arabalar geçiyo sonra geri yükseliyor görünce anladım zaten heh ak batıon çıkıon işte bu :D :D :D :D
Lisedeyken tanıdık bi abi vardı araba muhabbeti ederdik hep neyse bana dedi ki eğer sol ayak fren kullanabiliyosan iyi şoförsün dedi benimde aklıma takıldı ardından babamla bi yere gidiyoruz hızım 100-110 yol düz
Aklıma geldi dediği bende sol ayağımla bastım frene arabanın hızı birden 20-30 lara kadar düştü babam yanımda tabi öyle olunca arkadaki arabalar başladı korna çalmaya fren sesleri falan
babam bana döndü iyi bi küfür etmişti sonra sağa çekip almıştı arabayı söve söve eve götürmüştü beni
Çalıştığım eski iş yerime (Hotel) çeşitli sektörde çalışan kişiler geliyor çok sevdiğim bir abim var sektörü biraz ilginç,
Bir gece geldi neyse sohbet muhabbet bir 4-5 kadehten biraz daha fazla içti bar'da odaya geçti neyse 1-2 saat sonra aşağıya gelip terminale beni götürebilir misin istanbul'a bir emanet göndermem gerek alkol aldım kaptırmayalım ehliyeti dedi. Tamam abi problem yok diyip atladık arabaya, neyse terminalde bir doğudan gelen araba bulup verdik kavga dövüş zarfı.
Geri dönerken yolda polis çevirdi araç van kasa scudo
Saat gece 2 civarı
Polis:Ne var arkada?
Ben:*?x:?
Müşterim: (işi ibneliğe vuruyo) Döl var :)
Polis:(kafasını camdan iyice sağa ona doğru uzatarak )Dalga mı geçiyon lan sen benle ?
Müşteri:Yok valla billa sperma var.
Polis:Error
Müşterim arabadan iner arka tarafta azot tanklarından birinin içini açar çıkan dumanlar eşliğinde bak hemşerim aha bunların içi hep damızlık büyükbaş sparması bizim işimiz bu ,
İçeriden bir katalog verir polisin eline bak cinse göre var ne istiyosan der .
Polis: Gülerek -Ya basın gidin hemşerim gece gece manyak mısınız delimisiniz
Kahkalar eşliğinde oradan ayrılırız o an müşteriimn cevabı ve polisin o kafayı içeri sokup gözlerini pörtletmesi aklımdan hiç çıkmaz tatlı bir anı olarak kalır
Geçen başıma geldi arabayı yeni aldığım için plakalarım sökük geri takmam içinde silikonlamam gerekiyo ama onuda yapmak istemiyorum plakasız geziyorum 50 kmye yakın şehir içinde gezdim işim vardı neyse gün sonu evime gidiyorum ara yollardan
önüme bir araba geçti 2o km hızla gidiyo selektör yapıyorum yok yürümüyo solamaya çıkıyorum solatmıyo gözümü karartım ya vurucam ya geçicem dedim tam solamaya çıktım polis çocuğunu dershaneye bırakıyomuş yol kenarında ekip arabasıyla direk şeridime kaçtım ama tabi polis peşime takıldı sağ sinyal verdim yavaşça döndüm oda döndü sola sinyal verdim durup yolu konturol ettim oda bekledi düzlüğe çıktım anos yapmıyolar ama devamlı tampon yapıyolar solamaya çalışıyolar falan tam evin otoparkına geldim sağ dönüp direk park edicem bir anos ve durdum ön tampon park alanında gerisi yolda komşular bakıyolar nerde senin plakan dedi burda diyip arka koltuktan plakayı gösterdim niye takmıyosun diye fırça kaydı tarzmı yapıyosun dedi anlatım şöföre döndü çocuk haklı dedi ehliyet varmı sende var bir dakkika diyip eğildim kafamı kaldırdığımda polis arabası gidiyodu köşeyi döndü birine daha anos yaptı hemen park edip indim geçen aynı ekiple aynı şekil yine karşılaştım sırıtıp selam verdim onlarda gülüyodu :D
Geçende sanayide addres sorma maceram oldu
Ben:abi merhaba burda egzoz muhayne yeri varmış
Adam: kardeşim çok şanslısın bak bende bu arabanın cant kapağı var daha internete koymadım satim sana
Ben:yok cant alıcam muhayne yeri nerde
Adam:sen bilirsin ama çok temiz kaçırırsan üzülürsün
Haydedim yolda durdurcağım adamın ben diyerekten tüm sanayiyi adres sormadan gezdim enson öyle bir girmişim ki çıkış yolunu gösteremediler :D
Geçtiğimiz yaz yine bir akşam havalimanından arabayı doldurmuşum turistle yanımda rehber abla ile otelleri dolaşıcaz milleti bırakıcaz vs.Araca Citroen Jumper ama uzatmaları oynuyor debriyaj vs.Bilen bilir o sultan ahmette böyle cok dandik bir alt geçit var tavanı bayağı alcak.Neyse oradan geçmem gerekiyor.Sola döndüm kafayı uzattım baktım araba sığmıcak.Karşı sokağa gireyim dedim geri taktım araba çıkmıyor.Çapraz kaldık askıda geri geri gidemiyorum.İşin aksi tarafı ya o alt geçitten geçip tavanı vurcam ya da karşı sokaktan devam edicem ama karşı sokak ta tam kesişmiyor çıktığım sokaktan bir metre falan alt hizada.Arabanın kafa aşağıda *** yukarda yanımda abla bildiğin hüngür hüngür ağlıyor,arkada 15 kadar turist ayin yapıyo arabada patinaj debriyaj kokusu hak getire.Oradaki otelciklerden pencerelerden millet bakıyor burda ne oluyor diye.Neyse yaklaşık bir 90 saniye mücadeleden sonra hiç unutamam arabanın içindekiler dahil penceredeki tüm yabancı turistlerin alkışları eşliğinde karşı sokağa girebildim.Ama o kadar baskı olduğu için herhalde 90 saniye falan olmuştu bana 90 sene.
not : ulan o kadar ekşın yapıp arabayı ordan çıkar g*t kadar dar sokağa fizik ötesi şekilde girmeye çalış yine bahşiş yok.
Arkadaş ile içmeye karar verdik, cadde de dörtlüleri yakıp tekele girdik alacağımızı aldık arabaya bindik marş basmıyor. Caddede bir arabalık park yeri vardı güç bela iterek oraya soktuk. Son bi kere deneyeyim dedim marş aldı.
Hemen arkadaşı eve bıraktım stop etmeden arabayı bizim evin önüne park edip tekrar arkadaşın yanına gittim. Ertesi gün aküyü söktüm şarja bıraktım adam bu bitmiş, bi iki sefer marş alır gel yeni akü takalım dedi.
Aküyü taktım yeni akü almaya giderken gaz bitti, o ara benzine geçme sıkıntısı vardı yeni almıştım arabayı. Gaz yok benzin yok. Zaten can çekişen akü de iflas etti :D
Önce servisi aradım geldi yeni aküyü taktı sonra arkadaşı aradım arabayı benzinliğe çekti. 2 gün öncede cüzdanım çalınmıştı kimlik ehliyet akü derken o hafta 500 liram gitti cok berbat bi haftaydı :D
Elektrkçiye gittik aarkadaşımla, ehliyetim yok ozamanlar.
Çektim pederin arabayı kapıya, içerde bişiler alıyoruz lan dışardan sesler geliyo hop mop.
Arkana bi bakarsın bizim araba yok, el frenini çekmeyi unutmuşum araba işlek caddeye dığru kaymaya başlarken iki tane genç arkadaş sağolsun tutmuşlar.
Çıktım baktım aşağıda cevelleşiyorlar arabanın arkasnda.
Eğer caddeye inseydi pert olurdu araba, babamda benim spor gazetesi.
#180 ve #181 sen bu kafayla gidersen bir yerde patlarsın demedi deme kardeşim
düzelttim teşekkürler...
Abicim, Bu konu üzerine çok fazla yorum yapabilirim ama, inan illalah ettim artık trafik polislerinden, beni gündüz farından ve en arka camın filminden bağlamaya çalıştılar sis farı sanıp babamın arabasıyla.
Kendi arabalarımı da çevirdikleri gibi direk bağlıyorlar, insanlar anlatıyor yok film vardı görmezden geldi egzoz vardı görmezden geldi bende hiç böyle bi durum olmadı her seferinde bağladılar.
Bağlanması cezası ayrı rezillik çözdürmesi ayrı rezillik.
Bende artık bıktım ve geçen seneden beri arabam da filmd ahi varsa durmuyorum.
Ateş edene kadar da durmayacağım.
seri okuyunca numaralar karıştı düzelttim teşekkürler :D
bende anlatyım,sanırım 3-4 ay önce fılandı.yine bi honda aldım.
bizim bi keko arkds war her aldgmz arabayı kurcalar.
nys yolcu tarafındkı camı açmış,sonrada şöför tarafından diğer camları kilitleme düğmesine basmış.Ama haberi olmadan.nası yaptıysa.
bizde diğer arkdslarla ayak üstü sohbet ediyoruz.
saat gece 11 gibi oldu dedım eve gideyim, araba bindim ilerliyorum. camı kapatıcam cam kapanmıyo. diğer taraftan deniyorum yokk, kapanmıyo.
cam kaldı acık, arabayı otoparka çektim.
1 gün sonra arkdaslar dedı,kapıyı döşemesini sökelim falan filan, dedım boşverin ustaya gidiyorum ben.
neyse gittim ustaya dedım cam kapanmıyo,bindi arabaya şöför tarafından cam kilitleme düğmesine bastı ve cam cılıp kapanmaya başladı :D tabii bizim gözümüzden kaçmıs :D
tabii utandım orda, ustaya dedım abi k.bakma ilk arabam anlamıyom bu işlerden, bi bilse 20.hondaya bindiğimi :D
hiç bir sebep kaçmanı gerektirmez , sonra buraya konu açıp rahmetli iyi insandı , direksiyonu sağlamdı tarzı konuşmalar olmasın , arkandan ateş edilecek düzeydeysen meslektaşımın başınıda yakma , hayattan bir beklentin yoksa fazla zaman kaybetmenede gerek yok kendinde başarabilirsin güzel kardeşim
bundan iki sene önce ismini vermek istemediğim çok sevdiğim bi arabamla yanyolda duramayıp kızaklayarak öndeki minibüse girmiştim, ilk işim babamı aramak oldu, yardım eder umuduyla
-baba napıyon
-oturuyom sen
-hiiç ben de... baba ben kaza yaptım da
-iyi *** yedin
dııt dııt dıııııııt dııt dııt dııt dıııııt :D
----
karbon si varken beylikdüzünde akıyoruz arkadaşımla, beylikdüzünün belli yerlerinde o sıralar polisler pusuya yatıyor hapçı topçu yakalamak için , ben hks ile geçtim hırıl hırıl arkadan polis ışıkları yandı dıt dıt sesler üff üff falan megafona üflemeler :D ben duymazlıktan geldim, ikinciye selektör ve sesli megafon geldi sağa çektim sonra kimlik kontrolü vs. arabada egsoz var memur arabanın etrafında dönüyor falan gençler ne iş yapıyorsunuz dedi işte abi ben grafikerim ben samsungta çalışıyorum falan, bize tv lazım bulabilirmisin samsungçu , bbulurum abi falan derken o egsoz sıkıntılı onu çıkar pek görünme buralarda dedi ben de tamam ya zaten yeni aldım sevmiyorum dedim uzaklaştık, bi hafta sonra arabanın stoplarını kaplatmışım, cila atmışım, airmassı takmışım carbon spoileri takmışım, yine beylikdüzünde egsoz daha gür çalışırken yağmur da yağıyor, yine arkamda ışıklar yine megafon
-gençler kimlikleri görelim ehliyet ruhsat (adamın adını geçen hafta öğrenmemizin faydası)
-erdal abi yaw geçen hafta durdurmuştun ya bizi unuttunmu ?,
-hadi ya o arabamı bu ?
-evet abi o araba,
-neyse hava soğuk gençler binin gidin evinize
-saol abi iyiakşamlar :D
----
küçüktüm ehliyeti almaya 1 sene kalmıştı annemin mazda 323 ü ile akşam markete çıkıyorum cümlesiyle uzaklaşmıştım :D o zamanlar tokyo drift meşhur, el freniyle kıç atanların konularını okuyup gaza gelmişim :D çıktım jbli açtım duptıs duptıs
tam okulun sokağına denk getirdim inanılmaz mimari hesaplamalarımla sözde sokağa yanyan giriş yapacakken kendimi fırıldak gibi dönerken buldum bi sağa bi sola arabanın içindekiler savrulurken araba kaldırıma vurmaya 1 karış kala durdu....
el freniyle drift yapanlar neden düğmeye basılı tutmamız gerektiğini söylemezler ki?