inşaat işine talibim....
Printable View
Şaşırmış millet,yok satmak dedikleri bu herhalde :)
Ciddi inanmış harbiden :) Bencede aynı araba var ama senin fotoları kullanıyor biliyorsa turuncu olduğunu ASU'nun bahanesi de olabilir ama plakayı kapat be olum :D
arabayi almak isteyen cikarsa size gelip 5000TL alti rakama size teklif sunabilir :)
galeriler bunu deniyordu.
adamı ara aracı görcem de senin arabayla git :D
Geçen gün aynısı oldu işte kanka :D Cabrio varken benzin alıyordum opetten lavuğun teki yanaştı maşallah güzel araba şöyle böyle sağol falan dedim ondan sonra konuşuyorduk öyle bende de jetta vardı falan dedi çok basıktı asfalta yapıştırmıştım dedi fotoğrafı varmı dedim var 1 dk dedi, telefonunda bi gösterdi benim eski Jetta :D Çocuklar arabadaydı dedim aşağı inin eğlence var :D
Adamda aynı arabadan olsa , en azından plakaları kapardı ve araç 58 plaka oldu demezdi ;)
Jetta muhabbetide bombaymış :D
konuyu görünce hemen yardımcı olur ***** sıtede calısan bı arkadas vardı form da . ayrıca sıkayet edıldı :)
mıllet kafayı yemıs :S
Dayanamadım bende şikayet ettim. Onu bırak ben sattığım arabanın bendeki plakası ile çekilmiş fotoğraflarını bile kabul edemiyorumki ilanlarda. Bir de ben yaptım ben taktım diye yalanlar yok mu adamı deli ederler. Ezik tayfa ne olacak.
arabayı aldım.alana satana hayırlı olsun.arabam hakkında yorum yapmazsanız sevinirim
:D:D
egitim şartt
bence adamla anlaş bi buluşma ayarla, buluşmaya senin araba ile git :D
BEN ŞUAN ADAMDAN KONUŞTUM :D :D
49.500 Anlaştık Araç Sivasta ' Şuan Plakası 58 AV 636 Plakalı Araçmış Adanadan Almış Aracı Bana Yol Parasını Almam Dedi Boya Olarak Yüzeysel Ön Arka Tampondan Boya Varmış :D :D Araç Resimde Göründüğü Gibiymiş Aynıymış Sadece Plaka Değişmiş On Numaraymış İç Resimlerini İstedim Akşama Çekip Eklicek :D :D
adam senin arabayı beğenmiş panpa. kendisindede aynı araçtan var. ilan koymuş işte satabilmek için
İlan yayında değildir yazıyor :D
kaçırdık, bari facebook üzerinden şikayet edelim :D şizofren midir nedir :D
niye acaba :D:D:D:D:D:D
http://imageshack.us/a/img62/2852/48388399.jpg
Uploaded with ImageShack.us
aga bıkmadılar şu yeğenim yazmış kuzenim yazmış yalanından yaa :D:D:D
ygtrn hallederiz ltd şti yapmış resmen :D
hahahahahah :D:D:D:D
benimde başıma gelmişti aynısı hatta adam arabasını benden önce sattı ..:)
hep diyorum o yüzden aracınızın plakasını resimlerde silin diye :) birgün gelicek biri ben bu aracı satın aldım diyicek :D kemal sunal filmi gibi olucak boğaz köprüsünü satıyorya şener şen :D
Deli yeğen :D nickte fena inanmış herif:D
aynı olay benımde basıma geldi :) adam dıyor ben ne bılecem senın aracın oldugunu dedım beni delirtme kaldır sunları.ınsanları anlamak gercekten zor.en guvenlısı plakayı gızlıcen yani