radyatörün havasını alın sol klima borularının altına doğru bi sibop var ufak siyah arabayı calıstır soukken o kapağı aç radyatör kapağından doldur suyu siboptan kabarcık cıkmayı kesene kadar.
Printable View
radyatörün havasını alın sol klima borularının altına doğru bi sibop var ufak siyah arabayı calıstır soukken o kapağı aç radyatör kapağından doldur suyu siboptan kabarcık cıkmayı kesene kadar.
araçta klima yok ama?
Abi çözümünü söylüyorum aynısı benimde ve bi arkadaşımın daha başına geldi, okuldan dönerken yapmaya başlamıştı deli olmuştum :) Gaza basınca su sesi dahada şiddetleniyo dimi :)
Torpidonun altına eğil, orda bir hortumun çıkmış olduğunu göreceksin tam karşısında geçmesi gereken yuvarlak bi yer var oraya tak düzelecek :)
http://e1209.hizliresim.com/11/w/dg4fv.jpg
Kırmızı ile belirttiğim sibopu aççcan araba soğukken sonra önden radyatör kapanı cıkart doldur suyunu siboptan hava kabarcıkları kesilince kapat sonrada radyatörü kapat bu kadar.
çok teşekkürler sabah yapıcam
Petektir benim 306 da vardı, değiştirdim bitti
kalorifer petegının spor gazetesi ismiii ! uyuzum kendilerinee
Arabada su eksik calistirip tamamlancak okadar boru cikmis vs. Petek ne yav :)
sileceklerin ordaki gidererde tikanmis olabilir bi bakin derim beyin su icinde almasin sonra
yaklaşık 1 saat önce havasını aldım ama öyle atla deve değildi max 1-1,5 su bardağı sonra kabarcık kesildi..sanırım petekle alakası var teşekkürler
eğer petekse bıran önce değiştırın derım benım 106da basıma gelmıstı yaptırmak sıkıntı değil yolcu koltuğunda kız arkadasım oturuyodu ayağı yandı!
2 haftada 1 anca binebiliyorum.açıkcası daha önceden farkına varsaydım komple bakıma soktuğumda yaptırırdım..artık kısmetse haftaya cumartesiye kalır bakım işi
iyi bakalım yarın birde ona bakalım :))