User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: Rally yol notları

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem yol notu okuyup hem her virajda çığlık atan bayan copilot gördüm videolardan birinde aklım karıştı üzüldüm bayan adına sanki zorla bindirilmiş gibi.Pilotta bağırıyordu ona heralde cırlama falan diyordu anlamadım ne diliyse..copilde iyiymiş

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe-E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Co drive degil, co-driver, co-pilot, yada öztürkçe hali, "yardımcı sürücü"...

6. Senem. Allah uzun omur verirse ölene kadar bu işi amator ruhla profesyonel olarak yapacagim.

Uzun zamandir bir cok uluslararasi basariya imza atmis, wrc arenasinda yarismis copilotlarla iletisim halindeyim. Blog'umda yayinlamak icin ve yeni baslayanlara yardimci olacak bir rehber hazirliyorum. Linkini daha sonra paylasirim...

Kisa ozet icin, Kaan kardesimin yazdiklari %95 dogru. Sadece arada ufak nuans farklari var. Onlara da deginirim yazida.
    Abi sen yetkili bi abiye benziyosun ben yarışmak istiyorum ne yapmam lazım bide yarış arabaları kaç beygir?

Gilga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Co drive degil, co-driver, co-pilot, yada öztürkçe hali, "yardımcı sürücü"...

6. Senem. Allah uzun omur verirse ölene kadar bu işi amator ruhla profesyonel olarak yapacagim.

Uzun zamandir bir cok uluslararasi basariya imza atmis, wrc arenasinda yarismis copilotlarla iletisim halindeyim. Blog'umda yayinlamak icin ve yeni baslayanlara yardimci olacak bir rehber hazirliyorum. Linkini daha sonra paylasirim...

Kisa ozet icin, Kaan kardesimin yazdiklari %95 dogru. Sadece arada ufak nuans farklari var. Onlara da deginirim yazida.
    İlk yarışın nedir efe?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ohoooo, mevzu nerden nereye gelmis.

Ben bu yasima kadar ne buyugume ne kucugume saygisizlik etmedim. Ama abuk subuk laf sokmak bu forumun kurali olmus heralde, herkes birbirine laf giydirme pesinde. Herkesin bir fikri var her konuda, bu fikirleri zikretmeyi gorev edinmisler mesaj sayilari artsin diye herhalde. Google'a Youtube'a yazsa belki daha cok dogru bilgi edinirdi ilk konuyu acan arkadas.

@Gilga , 2007 İstanbul Ralli Sampiyonasi'yla basladim.

@Can_t abi bende yarisci olcam, cok para var bu iste diyollaaaa.

BlackEmperor
    Misafir
    Ohoooo, mevzu nerden nereye gelmis.

Ben bu yasima kadar ne buyugume ne kucugume saygisizlik etmedim. Ama abuk subuk laf sokmak bu forumun kurali olmus heralde, herkes birbirine laf giydirme pesinde. Herkesin bir fikri var her konuda, bu fikirleri zikretmeyi gorev edinmisler mesaj sayilari artsin diye herhalde. Google'a Youtube'a yazsa belki daha cok dogru bilgi edinirdi ilk konuyu acan arkadas.

@Gilga , 2007 İstanbul Ralli Sampiyonasi'yla basladim.

@Can_t abi bende yarisci olcam, cok para var bu iste diyollaaaa.
    bi sn arkdaşım yoktan yere kendine laf sokturacaksın. hiç tarzım değildir bu forumda olsun başka forumlarda olsun kimseyle munakaşaya girmem, google ı senden öğrenecek değilim. Forumda motorsporları ile alakalı bilgilenme amaçlı bi konu olsun istedim. O kadar saçma sapan şeyler ile alakalı konu açılıyor gelmişsin bana ahkam kesiyorsun. Varsa daha merak uyandırıcı bir anın veya teknik bilgin paylaşırsın okuruz ilgimizi çeker. teşekkür ederiz. Ukalalık ,bilmişlik tavırlarına girmenin kimseye faydası yok

Son olarak mesaj sayım artsın diye post kasmak ne demek? Mesaj sayısı artınca daha mı adam oluyorsun? Modifiyemde 15 bin mesajım vardı? benim için hiç bir anlamı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazicak tek kelimem daha yok cidden. Forum ortamlarinda, klavye basinda ekran karsisinda mimik ve sestonu olmamasinin zararini bir ustte goruyorum. Ben sana birsey demedim BlackEmperor, konuyu acan arkadas eger googlea yazip arasaydi, sizin yanlis verdiginiz bilgilerden daha cok, daha dogru bilgiler edinebilirdi demeye calismistim.

Eger musait olursan, 20-21 Ekim'de Yesil Bursa Rallisi var. Bursa'daki arkadaslari takim cadirimizda bir cay-kahve icip sohbet etmeye beklerim, boylelikle sizlere tum takimin ekiplerinin kullanmis oldugu farkli yol notu cesitlerinide gosterebilirim, anlatabilirim.

BlackEmperor
    Misafir
    konuyu ben açtım ilk mesaja bakmadın herhalde, ayrıca inşallah o gün rally izlemeye gelirim tanışırız

not: ben herhngi bi bilgi vermdim bilgi almak için konuyu açtım sadece soru sordum bilen yada bildiğini düşünen arkadaşlar yorum yapmış sağolsunlar, neyse gözden kaçırmışsınız herhalde

COOLFEAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ari assa rampa inis
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)