getirin boş kasayı ben koyarım hangi motoru istiyorsanız bir haftada üstünde yerli yerinde görme garantisi veriyorum :)
Printable View
getirin boş kasayı ben koyarım hangi motoru istiyorsanız bir haftada üstünde yerli yerinde görme garantisi veriyorum :)
benzinli koyacak olursan mk2 1.8 gtı bütçe açısından daha mantıklı olabilir
Hadi ya! Arkadas almanlar hakaten herseye bi care bulan adamlar ya! Nasip olurda proje baslarsa daha burdan cok bas agriticaz demektir:)
Valla kafada fikir danismak icin ilk sen varsin kardesim, hatta bi Ankara ziyareti bile yapabiliriz:) yeterki ise koyulalim, benimde iyice elim kasinmaya basladi ne zamandir tirnaklari yag doldurmadim:D
1.8t koyun, gt28 ,30 gibi bir şeyle üfleyin, yürüyene ağırlık verin.
şuan bir arkadaşım 1.8t motor gt30 turboyla rodaj yapıyor :D yakında onun videolarınıda eklerim buraya
Maşallah, :) forumdan mı ? kadran falan olsa bir temizden,birde dışardan yürür. cok makbule geçer :P
traves yapmadan koyamazsın.. 1.8 T yakısıklı olur..
( + 1 haftada fln motor koyulmuyor, en az 3-5 ay üzerinde yogunlasmanız gerekebılır )
Mk1 VR6 Conversion kit inceleyebilirsiniz
Stage 1
MK1 VR6 Conversion Stage 1 Eurowise MK1 VR6 Conversion Kit [EWMK1VR6S0] - $899.99 : Eurowise - OEM / Performance Parts for Audi, BMW & Volkswagen
Stage 1.5
MK1 VR6 Conversion Stage 1 + [EWMK1VR6S1] - $999.99 : Eurowise - OEM / Performance Parts for Audi, BMW & Volkswagen
Stage 2
MK1 VR6 Conversion Stage 2 [EWMK1VR6S2] - $1,209.00 : Eurowise - OEM / Performance Parts for Audi, BMW & Volkswagen
Stage 3 (turbo ve 400hp + güçler için )
MK1 VR6 Conversion Stage 3 [EWMK1VR6S4] - $1,649.00 : Eurowise - OEM / Performance Parts for Audi, BMW & Volkswagen
konuyu bir hortlatsam mk1 1.8t swap için arac haric butce ne olmalı ortalma???