Vagcomdan acilmiş Amerikan park muayeneden geçiyor mu? Bilgisi olan var mıdır ? Ona gore kapattırayım. Şimdiden teşekkürler.
Vagcomdan acilmiş Amerikan park muayeneden geçiyor mu? Bilgisi olan var mıdır ? Ona gore kapattırayım. Şimdiden teşekkürler.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Psikolojilerine göre abi tamamen kafalarına nasıl eserse![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
ben istasyona girerken dörtlüleri yanık bıraktım araba öyle dolaştı içerde. dörtlü yanarken biliyosun normal usül yanıyor bende riske etmemiş oldum![]()
Passatta öyle bizim Passatta öyle gecti de bizimkinde de sistem aynı mı acaba? Sinyal yakınca park iptal oluyor mu?
Kavaklı düşünüyorum hep Oray'a gitmiştim.
İki türlü kodlama var abi hangisi var sende mesela
Amerikan parkları %30a ayarladın;Sinyal verdiğin zaman %100 yanıp,tekrar %30'a düşüyor,yani tamamen sönmüyor.Diğerinde ise %30 amerikanlar yanarken,sinyal verdiğinde %100-0-100 şeklinde yanıyor.Sinyali bıraktığın andada Tekrar %30 oluyor.
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Eve gittiğimde üşenmeden garaja gidip bakıcam![]()
Hazır konusu varken bende garantiyi sorayım. Vagcomdan özellikler açtırınca aracın garantisi yalan oluyor mu acaba ? Servis bu işi yapıyor mu
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Gecmiyor Melih,yapilan her degisim kurallara aykiri.Ama gorevlinin insafina bagli.
Bu konuda silivri tüvtürkü tek geçerim Melih
Eleman sinyal ampulün beyazlamaya başlamış amerikanlar sönük yanıyor diye laf etti bana![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Tuvturkte çalışan birine sorduk gecer dediler. Tadilat olmadığı ve çapraz yanmadığı icin. Yarın sabah göreceğiz geçecek mi bakalım![]()
valla ben sanırım 2011 ya da 2012den bu yana tercih ediyorum abi, sanada kılı denk gelmiş
maslak levent tarafındaki arkadaşlarımla bile muayneye silivri tarafına gidiyoruz rahatlık ve sıra açısından bide sahilde çay keyfi yapıyoruz
o konuya değinecek olursak trafikten çekilmesi gereken binlerce araç varken ne araçlar torpil usulü muayneden geçiriliyor. Bunlar usulünce denetlenip trafikten men edilse dediğin gibi benimde umrumda olmaz amerikan parklardan kalmak vs.
- Bize Her Yer TRABZON
Bugün gittim Kavaklı Tuvturke. Amerikan ile geçtim.
Park lambaları yönetmelige uygun renkte degil hafif kusur yazıldı![]()
hayırlı olsun geçtinse çokiyi.
nasıl girdin flaşörler açık haldemi? ve sinyal nasıl çalışıyordu 0-100 yoksa 0-30 mu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)