adana'dan hafta sonu cuma gecesi müsait olan abilerimiz arkadaşlarımız varsa bi buluşma ayarlayalım hem tanışırız hem deneme yaparız eğer gelmek isteyen olursa yer ayarlayalım yazsın![]()
adana'dan hafta sonu cuma gecesi müsait olan abilerimiz arkadaşlarımız varsa bi buluşma ayarlayalım hem tanışırız hem deneme yaparız eğer gelmek isteyen olursa yer ayarlayalım yazsın![]()
olursa iyi olur.. zaten bi çok arkadaşımız cumartesi toplanıyor gece 12 civarı seslerden anlaşılır zaten![]()
valla çok iyi olur izmirden geldik adanaya buradada pek fazla cevre yok zaten araba aldım yatak sardı 2 ay onunla uğraştım şimdi cıktı hazır cıkmış ken biraz hem cevre edinelim hemde tatlı tatlı deneyelim
şırdanına
![]()
![]()
hoşgelmişin adanaya gurban. araban nedir specler specler?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
yenı konu acmak ıstemedım tabı konu sahıbı arkadasın affına sıgınaraktan adanaya pazar gunu aılecek gelıcez bır gunlugune sabah üds sınavına gırdıkten sora bıraz gezelım dıyoruz tavsıye edebılecegınız aılecek gıdebılecegımız yerler varmıdır acaba ?
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
ben de su an sehir disindayim haftaya derseniz ben de
gelirim iyi olur biraz gaz atmis olurum ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)