Yeni Bmw M3 yakalandı..

Thread: Yeni Bmw M3 yakalandı..

1. Dağhan's Avatar

Dağhan said:
    Quote Originally Posted by JusticeForAll View Post
    bu iğrenç kaplamayı tek gören ben miyim yoksa :O bana annemin bundan 10 sene öncesinde televizyonun yarısını kapatan ve bizim televizyon izlememize engel olan dantel örgüyü hatırlattı
    şaka yaptığınızı umuyorum
    V8den sonra V6 maalesef..e92 hep favorim kalacak sanırım.
    psn: DAGHAN26

2. ProdriveSTI's Avatar

ProdriveSTI said:
    Ne kadar M çıkarırlarsa çıkarsınlar o turuncu 1M'i hiç bişeye değişmem,çok etkileyici ve yakışıklı yahu.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

3. turbo&quattro's Avatar

turbo&quattro said:
    4 kapi m3 galiba Tr de yok . Ciplak gozle bir gorun coupe ye bir daha bakmazsiniz

4. Eriador's Avatar

Eriador said:
    ciksin ciksin E46 M3 ler biraz daha uygun fiyata duser bizde aliriz
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

5. levent's Avatar

levent said:
    ses fenaa berkan, içim eridi

Quote Originally Posted by turbo&quattro View Post
    4 kapili m3 coupe yada cabriodan daha yakisikli bence. heleki ufak tefek dokunuslarla mukemmel oluyor.
    4 kapi m3 galiba Tr de yok . Ciplak gozle bir gorun coupe ye bir daha bakmazsiniz

var abi, 4 kapı olanı bambaşka ayrı güzel duruyor satışta vardı ilk çıktığından beri e90 olarakta ancak millet hep e92 lere yöneldi, 4-5 tane farklı e90 m3 gördüm ben şanslı sayılırım heralde

6. İbrahim Erdem's Avatar

İbrahim Erdem said:
    Çamurlukları baya genişletmişler. Bence güzel olacak. bmw n/a dan turbo ya düşse de çapını düşürmedi.

7. Calibra's Avatar

Calibra said:
    Çok iri duruyor, arkadan 5 kasa gibi olmuş,
    "Hız bir gösterge, kanıt, provokasyon veya meydan okuma değil; sadece bir zevk patlamasıdır." (Francoise Sagan )

8. Ken_Block's Avatar

Ken_Block said:
    bi e92 değil..

9. burak_skry's Avatar

burak_skry said:
    daha kaslı olmuş kaput ve çamurluklar.

10. Dodoo's Avatar

Dodoo said:
    Var var olmaz mı, bende birçok arkadaşımın aksine 4 kapıyı daha çok beğeniyorum

e9x in yerini dolduracak mı acaba, bmw ler başta çirkin gelip sonradan yavaş yavaş göze güzel gözükmeye başlıyorlar genelde