biz fakırmıyız bee dizele bincez :D zor ama imkansız degil
Printable View
biz fakırmıyız bee dizele bincez :D zor ama imkansız degil
bu motoru vtec2 ye çakacan, çok tatlı olur:D
hadi hayırlı olsun işallah 1.6 olarak gelirde kullanıcılar alabilir
dizel özürlü hondadan büyük çıkış olmuş getirsinlerde dumanlayan bi honda yapim :D
adamın kamerasından mı arabanın kendisinden mi anlamadım ama çok toparlak birşey olmuş. mazotçulara hayırlı olsun.
biyerlerden bişiler bulup yazıyon ama biraz daha ara bence.honda 1970 lerden beri dizel konusunda isuzu ile çalıştı.
bu arada üretim yapan arkadaşlar bilirler,üretim tesisin var diye herşeyi kendi fabrikanda üretmek bazen maliyetli olur bazen üretim planlarını bozar.fason yaptırmak daha karlıdır.
Dizel olarak yanlış olmasın , otomatik şanzıman gelmeyecek , manuel 6 ileri.:heyoo:
Parça üretimini tedarikçilere yaptırmakla tasarımı veya geliştirme aşamasında desteği başka markadan almak farklı şeylerdir. Olaya işçi boyutundan değil mühendis boyutundan bakın.
Siz araştırmışsınız anlaşılan ki başkalarını araştırmadan yazmakla suçluyorsunuz. Varsa kaynağınız, bilginiz paylaşın da biz de öğrenelim.
Kimseye birşey bulup yazdığım yok. Yanlış varsa düzeltirim. Doğruysa destekleyerek arkasında durun.
Piyasayı alt üst edecek bi araç. bunun bide sedanını çıkarırsa honda piyasada çok büyük patlama yaşar...
Canlısını gördüm dün , kemik hondacılar bile zor alır bu arabayı , inanılmaz derecede tipsiz bir araba olmuş.
Honda'nın dizelde tecrübesiz olduğunu söyleyenler Amerikayı.
Türkiye'ye dizeli yeni getirdiğini söyleyenler de şu linkleri bir incelesinler.
Honda Accord 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
Honda İkinci El SUV, MPV, Crossover, 4x4 ve jeep'ler, Sıfır Satılık Arazi Araçları sahibinden.com'da
honda dizel konusunda tecrübesiz değil eskiden beri yurtdışında kullanılıyor ancak türkiyeye gelmiyordu... ama benzinliyle dizel arasındaki fark hakkında bişey diyemiyorum bencede baya bi fazla olmuş 12.000 tl... :) aynı zamanda bence arabanın önden ve yandan görünümü hoş arka taraf tam bi REZALET !! :)
Dizel hondayı sürmek isterim aslında
Şuanlık herkezin gözüne kötü geliyor yavaş yavaş artış olsun trafikte göz alışır :)
Okadarda kötü olmamış , bakalım biraz geç oldu bu dizel motor ancak daha iyi olucaktır.
Benim anlamadığım neresi kötü ? gayet şık tasarımı var.. farklı çizgisi ve detayları olan yeni civic hb bana göre kesinlikle radikal ve güzel... hondanın dizel tecrübesi yok diyen arkadaşlarada gülüyorum sadece... HONDA bana göre en tecrübeli dizel motoru üreticilerinden biri ; çünkü diğer avrupalı ve amerikalı dizel motor üreticileri gibi ortak bir motor üretip salmıyor bütün markalara motoru. Dizellerini 50 çeşit modelde görebilirsiniz o çok gezen dizellerin... Ama hondada göremezsiniz farklı bir markanın dizelini çünkü honda araçlarına direkt kendi geliştirdiği dizelleri kendi ürettiği kendi motor kodlu dizellerini koyuyor ve hepside sınıfında gayet başarılı hafif, ekonomik, sessiz, sorunsuz ve güçlü motorlardır....
hondanın kendi motoru değilki.
Alıntı:
honda'nın CTDI motoru ISUZU tarafından üretilmektedir. Bilindiği gibi ISUZU dünyada dizel motor üretiminde söz sahibi markalardan biridir. belki hacim/güç oranı çok iyi değildir ama güvenilirlik, sorunsuzluk ve dayanıklılık olarak bir numaradır.
Bu arada Opel serilerinde kullanılan 1.7 ve 2.2 DTI motorlar da ISUZU üretimidir.
Alıntı:
ık dünyanın en büyük otomobil üreticileri bile tüm motor yelpazesini kendisi üretmiyor, mutlaka teknik, teknolojik ortaklıklar vasıtasıyla ya da tamamen başka bir üreticiye yükleniyor bu görev.
Honda'nın modellerinde kullandığı dizel motorların büyük kısmı ISUZU ortaklığı ile üretilmiştir, japonya ISUZU fabrikasında.
Buyrun bir link de benden:
http://www.drive.com.au/Editorial/Ar...leID=2438&vf=1