Bs fn2- fog s2k - YouTube
Bs Fn2- fog s2k part2 - YouTube
bizim çocuklar çekmiş kısa ama enazından görsel olsun konuya. 1 deneme daha var onunda görüntüsünü bulursak koyarım.
TeamPASAOGLU
Deneyen araçlara maşallah.
İkiside çok ciddi gidiyo gerçekten.
Bi gece önce FOG la biraz gezindik. sipeklerine göre çok güzel gidiyo.
Serhat maşallah BS ye 3 öğün ciğermi yediriyosun?
her izlediğimde gaza getiriyo vallahi![]()
Hızlı gupirlar gupircilar yazar görünce konuya su an zaten Cem ve Aren var hızlı Cooper![]()
![]()
C R M performance
Cumhur inan BS şuan yürümüyor çok daha gideri var biliyorum, Muharrem yabancı değil enstantane gelişti çıktık denedik bikaç değişiklik olucak Muharremden sözünü aldım tekrar basıcaz.
2.vites daha önce bu kadar üst devirde hiç basmamıştım, ilk gaza oturduğum anda araba bi boğuluyor sonradan açılıyor, orta susturucuyu iptal ettim sanırım yaramadı. Birde ikinci deneme dediğim gibi 5.vites kesici yaptım keşke kaçırmasaydım zaten yol kısa mesafeydi devam ettim deneme heba olmasın diye.
TeamPASAOGLU
Bi bi video daha olmsi lazm 5 e attigimiz 210 gordugumuz video. Zaten anlattigim gibi durumbende adam gibi bise yok valla sizdekiler cok net
Dr.ECU
aynen o son video tamerde olabilirmiş akşam görusursek alabilirim onuda.
sende zaten baska bisey olmasına gerek yok cokta bişi getirceğini sanmam yeteri kadar güç çıkmış gibi. yani daha öncede iddialı s2k larla denedim seninki çok farklı. ya benim devrim tutmadı sana çok üstlere geldim, yada bi tuhaflık var yani fazla iyi gidiyor s2k için.
TeamPASAOGLU
Onu bunu bilmem, Bs de Fog da ok gibi gidiyor ikisi de çok başarılı tebrik ederim![]()
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)