herşeyi düzeltilerde bir tek bu kaldı. yollarda sayısız uçan teneke, ayaklı bomba geziniyor.onlara bi çözüm bulamadılar sagdan direksiyonlu araçlara yasak getirdiler.ilginç çok ilginç.
Printable View
herşeyi düzeltilerde bir tek bu kaldı. yollarda sayısız uçan teneke, ayaklı bomba geziniyor.onlara bi çözüm bulamadılar sagdan direksiyonlu araçlara yasak getirdiler.ilginç çok ilginç.
aracım ruhsatlı tescilli plakalı bugün bacağı hallettim halı saha maçında işlerim biraz aksayacak, Bostancı trafiğin değiştiğini biliyorum Şube müdürü aile dostumuz ama onunda görüştüğüm kadarı ile pek bilgisi yok bu husus hakkında araştırcak bakalım
Bence gitme Ali araç kalacak ve boşuna 148 tl vereceksin ve arıcı tadil ettir proje cizdir tadilat muayenesine gel diyecekler yeniden 148 tl ödeyeceksin
Cumartesiye randevu aldimda birazdan gidip konuscam bakalim nolcak.
Aradim konustum gecmez muayeneden diyolar. Mahkeme yolu gözüktü bizlere..
İyi olmuş sağdan direksiyonlu arabanın trafikte ne işi var solunu göremiyor adamlar. :heyoo:
Bence soldan direksiyonuda yasaklamalılar sağını gormüyor onlarda :D
Herkes BMW McLaren F1 gibi araca binmeli sağada solada eşit mesafede olmalı. Direksiyon ortada olmalı. Maksat halkı düdüklemekse düşününce mantıklı geliyor. :beuj::icon_wack
Sag direksiyonlu aracı olan arkadaşlar hepimize gecmiş olsun
ulaştırma bakanligi 01.07.2012 tarihde aldıgı kararla
sag direksiyon lu araçalar AGIR kusurludur.
3.16.1 Direksiyon sağ tarafta Ağır Kusur 01.07.2012 31.12.2070
google bu sekilde aratinca cıkıyor (2012 agır kusur tüv)
bu konu da biraz asraştirma yaptım ve ortaya
idare mahkemelerinde bu maddenin iptali için dava açılması gerekiyor.
Normal sartlarda kazanılmiş haklar geri alınamaz
ama tabi burası türkiye
ilk önce yürütmeyi durdurma kararı daha sonra da bu maddenin iptali olacak sekilde dava acılması gerekiyor.
ben dava acacagim.
dava acacak olan arkadaşlar varsa
toplanıp birlikte dava acalım
turansezginttx@hotmail.com
buradan ulasabilirsiniz.
evet toplu açılırsa daha etkili ekonomik olarakda daha ucuz olur avukatlık ücreti falan evrak işleri.
Dava açabilirsiniz. Ama kazanılmış hakkın iadesinden değil. Burada kazanılan bir hak yok, izin var. Karayollarında seydetmesine izin verilecek araçların taşıması gereken kriterlerle ilgili. Yarın da bakanlık euro4 altındaki tüm motorları yasaklayabilir. euro0-1-2-3 motoru olanlar hakkın iadesi istemiyle dava açamazlar. Belirli yaşın üstündeki kamyonlar zorla trafikten men edildi. Hangisi dava ile geri dönebildi?
Siz bence önce mağduriyetinizi belirtir şekilde bakanlığa başvurun. Bir orta yol bulunmasını isteyin.
bizimde bi abimizin porsche 928'i var sağdan direksiyonlu.. kaç senedir muayenesi yok, adam eksikleri yaptırdı boyattı ugraştı muayene yapılsın rahat dolaşsın diye.. araç şimdi çöpmü oldu yani nasıl iş bu :Deli:
yukarıda belirtiginiz örnek bu konuya pek uymadı
(Belirli yaşın üstündeki kamyonlar zorla trafikten men edildi. Hangisi dava ile geri dönebildi?)
tüv 1700 maddesi var bu maddeleri
karşilayamayan agır kusurlu araclar trafikten men edilir.
eski aracların bunlari karşilamasi hem zor hemde cok maliyetli ve parca sıkıntısıda olabilir.
bu konuda avukatin yorumlarını yazdım
tüv 2010 yılından itibaren gümrük çikişli ve yurt dışından girmiş sag direksiyonlu aracları muayene etmiyor ve tescil belgesi vermiyorlar.
bu konuda yonetmelik degişmiş ve bunu iptal edemezsin.
mevcut verilmiş tescil belgeli ve plakalı aracları 01.07 2012 itibaren muayene etmiyor bu da verilmiş hakların geri alınması maddesine giriyor muş avukatın söylemi.
saçma zaten o zaman devlet araçları satın alsın sürücülerin mağduriyetini gidersin yada mevcut araçların soldan direksiyonlu yapılma masrafı neyse ödesin sürücüleri mağdur etmesin.
bildiginiz birşey varsa paylaşirsaniz sevinirim.
amacımız cıkış yolu bulmak
boş yere tartişmak degil.
Tartışmıyorum zaten. Yöntem hatanızı belirtiyorum. O şekilde "bence" bir yere varamayacağını söylüyorum. Bence de bu durum bir mağduriyet oluşturmuştur. Bakanlığın "zaten tescili de yapılmıyordu bu araçların, artık muayenesini de yapmayalım" diye bu kararı aldığından, eski tescil araçları hesaba katmadığından eminim. Siz durumunuzdan, bu araçların varlığından bakanlığı haberdar edeceksiniz. Bu mağduriyetinizi bildireceksiniz. Bir çözüm yolu önermelerini isteyeceksiniz. Eğer bir sonuca ulaşamazsanız mahkeme yoluna başvurup, bu uygulama sonucu mal kaybına, zarara uğradık, zararımızın giderilmesini istiyoruz diyeceksiniz, hakkın iadesi değil. Çünkü bu bir hak değil, izin.
en mantıklısı sanırım benim dediğim gibi olur araçların direksiyonunu sola almak bunun için masraf neyse araç sahibi öder devlete ibraz eder devlette ödediği parası neyse vatandaşa tanzim eder zararını karşılar en mantıklısı makulu bu gibi.
Toplu dilekçeden çok kişisel başvurular daha etkili olur.
Bu düzenlemeyi yapan yer KUGM, yani Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü. Dolayısıyla itiraz da oraya yapılmalı. Yazılı dilekçe yoluyla yapılırsa geri dönüş de yapılmak zorundadır. Önceden haber verilmeksizin, hazırlık süreci olmaksızın bu uygulamaya geçilmesinden kaynaklı mağduriyetinizi belirten ve çözüm isteklerinizi içeren bir dilekçe yazabilirsiniz. Gelecek sonuca göre mahkeme yoluna gidebilirsiniz. Mahkmeye giderken elinizde kurumun resmi red cevabı olursa daha net ve hızlı bir sonuç elde edersiniz mahkemeden.