EDİT sanki bu konu daha önemli
http://www.techturkey.com/forum/sohb...n-lazim-2.html
Printable View
EDİT sanki bu konu daha önemli
http://www.techturkey.com/forum/sohb...n-lazim-2.html
:) muhabbetler super ya konuya guncel cekeyim :) artk antalya disina ckcm serdar olmuyo bole
olm eskiden vteclere 15-20milyar para gömülürdü şimdi headers takmaktan aciz millet yüklü vti mı kaldı hepsini patoz ediyosun :) yeni trend TYPE-R 15kadar typer oldu ;)
:) YİNE azıtmışsın çocukk.. senın istediğini ben biliyorum ama oo çocuk senınle yarışmazz...
arabanın içini topla koltuklarını tak belkı yarışır.. kümes gibi geziyo dıyolar çünkü :) ) :) )
"***** yer yukarısı" denince pek bir belli etmişsiniz mekanı demedi demeyin dikkatli olun ;)
hiç birine sıkmaktan korkmadm kanka bugune kadar :) istanbuldan en yüklüsü geldi ibrahim abi hiç kimse çıkmadı ies cıktı :) headers değil egzantrik takıp gelsinler :)
abi 1 aydır arabadan civata sökmedim ben :) ben yarışa geliyorum abi koltukta sökerim tamponda kaputta kişi kendini biliyor da bekliyorum.
özellikle yazdım bir bildiğim var :)
yaw emrah hep yarışıyon şöyle adam gibi bi video çekmiyon 500m ilerde iki ışk gidiyo kimin olduğu belli değil
mustafa abi inşallah güzel video çekeceğim bu sefer araç içine kamera vs koyarak. Tabi ilk once rakip cıkarsa.
Sanırım yine bişeyler olmicak.
özgürle konuştum..3 ve 4 te sorun var dedi halledeyim deneriz dedi :)
bende b20 vti vardı.. 106sından tut crxine , b16sına kadar herkez deneyelim diyodu.nasılsa geçersin gel bi deneyelim..ben korkmuyorum seninle denemeye senmi korkuyosun ? şeklinde konuşuyolardı ama bu durumda bence geçme ihtimali çok az olan aracın korkmaması zaten normal..
maşallah videolarını izliyorum denk geldikçe , çok güzel yürüyo..rakip çıkmamasının en büyük sebebi aracının ies olması bence.
geçilirse (her ne kadar yüklüde olsa) ies e geçilcek diye düşünüp gelmeyen çok vardır.
Birini bul artık, bu hafta bende seyirci kılıgında gelicem izlemeye:))
bekliyorum abi her daim dnerim ben
cok dogru soyluyosun ama asla aracima prim yaptrmak icin yarismyrm. Yarismak icin yaptm halyle rakip olursa guzelce ara balarimzi gorelm drdim
ufuk aBi bul gel birini olmazsa :)
antalyada ki vtec sahipleri..
arkadaş çıkın deneyin geçilmeyi bu kadar dert tasa yapmayın dünyanın sonu değil..adam arabasına bir ton parça takmış bırakında biraz gitsin..