Su ile çalışan otomobil yap; anıtın dikilsin.
Printable View
Su ile çalışan otomobil yap; anıtın dikilsin.
hatta günay a ulaş onlar mezun olmak için şahin turbolamışlardı sanada yardımcı olur en kısa yoldan çözersin...
Bende geçen sene myo dan aynı bölümden mevzun olabilmek için şeffaf pleksiden tek silindirli motor yapmıştım :)
rc model ile ilgili bir şey yapabilirsin benzinli araçlar la ilgili vs..
illa araba ile ilgili olmaz zorunda mı ? bende maine mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim yardımcı olurum eğer sadece araba olmazsa
Merabaaaa http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...95074914_n.jpg
Şeklimide koymuşum haniiiııı
air süspansiyon fln yap biraz abart yalnz :D
bu nasıl ödev yahu :O
biz twinturbo 124 yapmıstık nasıl calısıyodu ote ote kaportada arabanın dısını yapmıstı ama motor sehpada kaldı arabanın üstüne atılsa bayagı güzel bi alet olucaktı videoları vardı pc de aksam unutmassam atarım ilk marsını ben yapmıstım heytt be :)
modifiye bir sanattır, sanatta bi projedir:)
Türkiye'de ki okulların spor gazetesi..
güya memlekete millete faydalı birey yetiştiriyorlar ama zar zor okuyan gençlere her türlü kitliyorlar.
bende Kütahya dpü takı tasarım ve imalat bölümünde okumuştum,
her malzemeyi öğrenci alıyordu pirinç bakır gümüş taş alet edevat vs altın çalışamadık totomuz yemedi.
Gümüşe pirince malzemeye para yetiştirmekten öğrenciliğimi yaşayamadım.
birde sınav malzemeleri okulda kalıyordu.
yani kısacası isyanım var bu eğitim sistemine :)
Sen fikri abini dinle en kolayı o 500 ü bulmadan kapatırsın olayı... Bar basmayacağın için intercooler a da gerek yok ama görsellik şart bu tür şeylerde... Daha önce araba motorunda bir parça sökmediysen işin zor ama...