maslakda 2.kısımda elektrikçiler var dfm bayisinin yanından başlıyor orda sıralı iki üç yer var..
Printable View
benim borada vardı markasını unuttum şimdi
ama tek tek değil hepsini aynı anda kaldırıyordu camların
o tip modeller var mı hala
4 camı aynı anda kaldıran benim bildiğim yok.. 2 modül alıyorlar paralel bağlantı yapıyorlar ikişer ikişer aynı anda kalkıyor..
birde hem kaldırıp hem indiren modüller var.. carubn falan vardı ama takan test eden görmedim okumadım.
Hazır konusu varken sorayım beyler.
Alarm takılı olmadığı halde camları kapatabilirmiyiz ?
Kapıyı kitlediğimde yada anahtar deliğinden fark etmez :)
cam motorlarını bozduğunu duymuştum daha önce
cam modülünün alarmla bir alakası yok. tetiklemeyi kapı kilidinden alır sen arabadan inip kapıları kitledinmi camlar kapanır.. araba çalışırkende kapıları kitlersen devreye girmez. birde aklıma gelmişken termikli alın Allah göstermesin kolunuz kafanız çocuğunuzun bir yeri sıkışır..
termikli dedıgın nası oluyo hocam :s
termikli dediğim cam kalkarken önüne bir enel çıkarsa cam duruyor yani kolun bacağın sıkışmıyor..
Camlardan kapandıktan sonra hala camlara elektrik gelip, cam motorunu bozduğu söyleniyor fakat eski aracımda cyclone 4 cam modülü var 2 sene sıkıntısız kullandım. Sadece bir defasında su aldığı için çalışmamıştı.
bende sırf sunroof u açık unutma huyumdan dolayı düşünüyorum hatta aynaları katlanır aynalarla değiştirip onları da bağlatmak istiyorum..