Suç duyurusunda bulundu iseniz, polisin adres bilgisine ulaşması 5 bilemedin 10 saniye.......
Kaskocu arkadaşlar da yardımcı olabilir bir ihtimal....
Printable View
Suç duyurusunda bulundu iseniz, polisin adres bilgisine ulaşması 5 bilemedin 10 saniye.......
Kaskocu arkadaşlar da yardımcı olabilir bir ihtimal....
durduk yere insanın başını belaya sokar böyleleri.
100tl verip bayıltana kadar döverdim
arabayı alacakmış gibi yanaşın, tertemiz çıkarırsınız sonra
geçmiş olsun, cibiliyetsiz insan çok piyasada malesef
Keşke sen bayana 10 TL teklif etseydin :)
Plakayı not aldık arkadaşım..
haydeee adamın yaptıgı hareketi geçtimde kadın cok terbiyesizmiş plakaya kayıtlı sigortadan ev adresine kadar bulursun batucan reyiss ?
numaranızı pm atarsanız gordugumde mesaj atabilirim size :) gaziemir plaka ise 6. sanayide mutlaka gorurum
illaki denk gelir bi yerde atpenisi..
tamamdır plakayı aklımda tuttum denk gelirse yolda yada park halinde yazarım...
plaka gaziemir. eğer o araç gaziemirdeyse ben bulucam sana merak etme.
-bak avcumdakı cakıllar sana tanıdık gelıyomu ?
-yoooo
-olum sen neden elalemin arabasına çakıl fırlattırıyosun ?
bak bunlar o çakıllar..
hadi ham yap bakalm :)
sopa tedavısınde fayda var
terbiyesizler..
Geçmiş olsun
batu numaranı pm at bana kardeşim buldum ben elemanı
Geçmiş Olsun Batu ;
Haklıyken haksız yere düşmeden hallet bence senin kalitene o yakışır kirve ;)
Herkese tesekkurler. Bugün aracımı yıkadım ve Allah'a şükür aracımda hiç bir şey çıkmadı ama o günkü topraklı hali gerçekten ürkütücücüydü...
Mekanın sahibini tanıdığımdan ve olayla hiçbir alakası olmadığından hatta araç sahibinin akrabaları da o gece mekan sahibiyle kavga ettiler... bir kendini bilmez yüzünden ortalık birbirine girdi... o gece herif dönerken baya bi çakılda ben yemişim üstümdeki kıyafetin heryeri çakıl taşı izi kaynıyor... o kapıyı tutamadım sonra akrabaları gelmis bana adam sarhoş polisi arama diyor...
ilçe jandarmada tutanak hazır diye haber geldi... aracımda bir şey yok ama yapılan terbiyesizlikle ilgili ne yapabilirim???
Bana o 10 tl teklifinde bulunan kadına zaten o gece 20 lira veriyim başımdan git dedim... O sinirle bile el kaldırmadıysam hic el kaldırmam bi bayana diye düşünüyorum...
Pm atiyorum numarami...