Printable View
Baya lafladık, güzel geceydi, gelen herkesin ayağına sağlık.
Alıntı: tarik Nickli Üyeden Alıntı Baya lafladık, güzel geceydi, gelen herkesin ayağına sağlık. abi senin egsoz güzel ötüyormuş :D e6 da sıkışın çok iyiydi..
Alıntı: h.savas Nickli Üyeden Alıntı abi senin egsoz güzel ötüyormuş :D e6 da sıkışın çok iyiydi.. abi ben içeriden hissedemiyorum sesi, bigün birisine verip uzaktan sesi dinlemek istiyorum :)
Alıntı: h.savas Nickli Üyeden Alıntı abi senin practica'nın maşallahı var biraz basılsa tam tadında olur... Eyvallah cok sağol Tempranın bu kadar güzel durusu oldugunu senın sayende gördüm..
Alıntı: serci Nickli Üyeden Alıntı Eyvallah cok sağol Tempranın bu kadar güzel durusu oldugunu senın sayende gördüm.. abim ALLAH razı olsun elimden geldiğince uğraşıyorum,kısmetse daha da iyi yapacağım ...
yanlız sımdı farkeettım profıl resımlerı degısmıs hep :D aksamkı fotolardan olmus :D
Alıntı: ENGean Nickli Üyeden Alıntı yanlız sımdı farkeettım profıl resımlerı degısmıs hep :D aksamkı fotolardan olmus :D herkez hızlı :D biz senle yavaş kaldık :D
Alıntı: ENGean Nickli Üyeden Alıntı yanlız sımdı farkeettım profıl resımlerı degısmıs hep :D aksamkı fotolardan olmus :D yıllanmış şarap gibi oldu abi senin avatar bi el at istersen :D engean denince aklıma hemen kırmızı ies avatarı geliyor...