User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: turkcell maxi plus 5 hakkında yardım

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

turkcell maxi plus 5 hakkında yardım

arkadaşlar telefonum maxi plus 5 bugn durup dururken güncelleme yaptı ve menüye giremiyorum ekrandaki menü tuşu kayboldu güncellemeden sonra ekranda hiçbir kısa yol kalmadı... menüy ebaşka giriş yolu varmıdır kurcaladaım ama bulamadım... ayarlara görev yöneticisine fln giriyor ama menüye ulaşamadım :S içinde vodafone hat takılı bu arda acil yardımlarınızı bekliyorum :/
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar kendi çabalarımla sonuca ulaştım gerek kalmadı bilginiz olsun diye buraya yazim belki başına gelen olur... sistemi fabrika ayarlarına geri çewrmek gerekiyor tabi bunu yapınc atüm uygulamalar gidyor haberiniz olsun başka türlü çözümü yok... fabrika ayarlarına geri döndüğünüzde herşey noramle dönüyor...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)