0 dan 2 çok net.
Printable View
0 dan 2 çok net.
Hiç ümidim yok maçı bile izlemeyi düşünmüyorum hiç bir keyif almıyorum berbat bir takım bugün ya yeniliriz yada zar zor berabere :S
2014 haya görünüyor. Gene de acaba diyoruz ama...
Bazen takimlar en agir elestirileri aldiginda en dibe vurduklarinda kendilerini kanitlamak icin oynar ya misal Fenerbahce cok iyi oynamazken kasimpasa macinda mahalle takimi goruntusundeyken Alex gidip Fener simdi bitti Alex siz kazanamaz yorumlari geldiginde futbolcular nasil biz Fenerbahce topcusuyuz deyip kendilerini kanitladi,Baroni 11 oynayamazken en yakin arkadasi gonderilmisken Alman deplasmaninda nasil oynadi?Belki Arda,Burak,Gokhan yok bitigiz nidalari diger oyuncularda bizde milli topcuyuz etkisi yaratir diye dusunuyorum..Macarlarin en onemli stoperi ile sol kanattaki adi degisik oyuncusu (yazamadim :) ) yok bu da bizim icin bir firsat bence cok kotumser bakmayin.
çıkarcakları ilk 11 e bakarmısınız bu takımla napılabilir
Volkan, Hamit, Ömer, Egemen, Hasan Ali, Nuri, Emre, Tunay, Mehmet Ekici, Caner, Mevlüt
kesinlikle 1/1 biter :D
Egolarin dolu oldugu bi takima sahibiyiz. Gonul ister yenelim.
langırt bile oynayamıyorlar. top oynayacaklarda yeneceklerde. tarihinde ilk defa milli maç izlemiyorum hazırlık yapmıyorum. çerez almıyorum. hiçbir zevk almıyorum.
bu takımı bu hale getirenin ben.
Tunay, Mehmet Ekici, Caner, Mevlüt
çok sırıtıyolar :D
oyunu okuyamayan, hatalı kadro sunan, yedek kulubesini 75 nci dk da hatırlayan bir teknik adamımız varken biz bu maçtada 3 puanı unutalım.
Macar salamı yedirip yollarlar bizi geri ülkemize
bu akşam umutluyum , dengesiz caner biraz konsantre olup oynarsa belki iş yaparız
caner cok formda yalnızz
bence bu maçı türkiye alır.nuri şahin, caner gibi futbolcularoynar diye düşünüyorum.hem de Türkiye işi yumurta kapıya dayanınca başarmayı sever.
Nacarlar dökülüyor fırsatı iyi değerlendirmek lazım
Sonunda geldi bir gol, bu tempo giderse super.