futbolcular kuluplerinde garanti para+ mac başı para+ prim ile oynuyorlar.böyle ruhsuzca mücadele etmeleri çok anormal değil.sakatlanma riskine girmiyorlar. çok para kazanınca maalesef milliyetçilik lafta kalıyor böyle
Printable View
futbolcular kuluplerinde garanti para+ mac başı para+ prim ile oynuyorlar.böyle ruhsuzca mücadele etmeleri çok anormal değil.sakatlanma riskine girmiyorlar. çok para kazanınca maalesef milliyetçilik lafta kalıyor böyle
Gecenin bombası Almanya maçı oldu :)
İlk yarı 3-0 Almanya ikinci yarı maç 4-4 bitti :D
xzortt tr macı kac kac bıttıı ?
Almanya4 - 4İsveç
Miroslav Klose (1-0) 8'
Miroslav Klose (2-0) 15'
Per Mertesacker (3-0) 39'
39' Andreas Isaksson
46' Kim Kallstrom
46' Alexander Kacaniklic
Mesut Özil (4-0) 56'
62' (4-1) Zlatan Ibrahimovic
64' (4-2) Mikael Lustig
Mario Götze 67'
76' (4-3) Johan Elmander
78' Tobias Sana
Marco Reus 83'
Lukas Podolski 87'
Philipp Lahm 89'
Bastian Schweinsteiger 90'
90' (4-4) Rasmus Elm
bu sefer alırız die az kaldı kupon yapacaktım ama içimdeki şerefsiz ses yine tahmin etti sonucu :?
ERCAN TANER'DEN BÜYÜK GAF - WEB TV :: Hürriyet
abooww golden sonra ercan taner volkanın annesi filan diyor yaw :D
Fransa 90+5 atar kupon batar :)
http://g1210.hizliresim.com/12/k/f0dsb.jpg
keşke türkiyenin maçı yerine bu maçı verselerdi
Ya bu ercan taner denen adamin aklindan gecen neki Volkan'in annesi diye bir cumle kurabiliyor canli yayinda Volkan in yuzune desene annen topu sektirdi yedin diye bakalim kafani nerene monte ediyor..Zaten bu spiker "beyefendi" banada istinye parkta kasada arkamda oldugu halde bizim siramiz falan diye bagirdi bende umursamadim aceleniz varsa buyrun siz gecin onemli degil dedim sonra karisi kulagina egildi birseyler soyledi kesti sesini ......Kisiligini sevdigimin spikeri.
Volkanın annesi gafı ağır olmuş yarına mevzusu patlar. Gaf yapılırda böyle kamyon devrilmez
O değilde benim için Türk futbolu bitmiştir.