http://e1210.hizliresim.com/12/k/f0fs6.jpg
Printable View
g. volkan yine aldı içeri.. kaç kere dedim, zevk veriyor olabilir ama türkiye maçlarında alma diye !
O da doğru Koray abi yılların Şensesine S... :D Adnan Şenses te olayın şokunda kem küm saçmaladı zaten efsane anlardan biriydi.Turgay Şeren versus Ali Sami..canlı canlı yüzüne söylenmis oldumu karşındaki afallıyor komedi oluyor :) .Ercan Taner inki ayıp oldu fazlasıyla hoş olmadı
Volkanın annesi değil hamlesi.
rezil olduk dunyaya
Şu futbolu yöneten adamı pkknın başına koysak yeminlen terör biterdi spor gazetesi
Adamlar verdiler macar salamı elimize :)
Bu iş böyle olmaz arkadaş takımın komple revizyona girip yeni bir hoca edinmesi şart!
Hoca nın da özellikle Türk olması şart.
bizimkileri geçtim. hiçbir zaman ahım şahım bi takım olamadılar, dünya kupası üçüncüsü oldukların da bile. ben asıl almanya'ya şaşırdım. maçı 4-0'dan 4-4 vermeleri tuhaf değil mi, hem de 30 dakika içinde? şike mi sizce? bence olabilir de olmayabilir de.
Almanya maçı için şike iddaaları ortaya atıldı
vallaa kardeş almanya 4-0'dan ispanya'ya, brezilya'ya bile maç vermez bilemiyorum. golleri de izledim, isveç'in golleri pek yenilecek gibi goller değildi. yani almanya'nın yiyeceği goller değildi. hayırlısı. :)