3 günden beri yerinde yok yapılıyo sanırım
[QUOTE=Low-Rider;6414300]Burdan araklayıp kendi sayfasında kendi çekmiş gibi yayınlayanlara önlem olsun diye yazı ekledim]
M3 GTS
Bu m3 gts sanırım ümraniye soyak sitesinin oradaki pert bmw toplayan servisin topladıgı araç. yanlışım yoksa araç orijinalden 3.20d di.ama güzel hale getirmişler aracı. bendeki resmide şu
![]()
@ therev orijinal m3 gts toplamda 250 tane mi ne üretilecekti Türkiye'ye yar etmezler gibime geliyordediğinde dogru öğlen geçtim son kasa 4 tane 5 yan yana dizilmişti kapının önünde
Cam tavan var GTS değildir
banada ümraniyede ayvazda toplanan araba orjinal değildi gibi geldi, rollcage falan yoktu
![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
kiraya veriyorlarmış
Kiralık model BMW M3 750 TL - 102515536
ama benzinli yazıyor 320d değil
Benim koyduğum fotoda ki aracın plakasını sorgulatsak çıkar aslında modeli.
haziran ayında yazılmış bir mesaj, başka bir forumda denk geldibugun borusana ugradim aracin liste satis fiyati 314 bin euro yani 726.646 bin tl
orijinali alan olmamıştır belkide fiyattan dolayı
Vaybe süpersporların çoğu turbo sakızlarda çıkanlardan
Honda NSXin sahibiyle 1 sene aynı yerde çalıştım resmen arabasına aşıktı hergün işe gelip gidiyordu zamanlar revizyona sokmayı düşünüyordu.
arabanın plakası 3 harfli bişey olmazı lazımdı, ya V yada Y ile başlıyordu. Benim bildiğim 2 tane çakma GTS, biri benzinliden biri dizelden çevirme (benzinli olan m3 değil), diğeri ise İstinye Borusanda 863.000TL gibi bir fiyata satıştaydı. Duyduğuma görede Borusandaki araç trafikte, ama plakası nedir nerdedir bilmem![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)