Chopped tavan pek güzelmiş :)
Printable View
Chopped tavan pek güzelmiş :)
C.tesi Fulya Acıbademe gittim.
-4 otoparkta S&S 'in klasik araçları var. Görmeye değer :icon_tup:
La Ferrari felaket bişe ya :)
Şu G plaka tam olarak nedir ya anlatabilcek var mı
la ferrariyide istinye parkımız gördü sonunda
http://i.hizliresim.com/OJ1Q74.jpg
kızıltoprakda karşılaşmıştım
G plaka ile yolcu ve tük taşınabilir. Araç faturası kimin adına ise yanlızca o kullanmalıdır. Fatura adresi hangi il ise o il dışında kullanımıda yasaktır. Adı üstünde geçici.
Aracın ötv'si kdv'si ödeniyormu geçici plaka varken mtv durumu nasıl oluyor?
Ödeniyor. Para pul meselesi aynı. Tek fark plaka ruhsat işlerini beklemiyorsun. Genelde galerilerin elinde G plaka hazır olur. Yıllık parasını verir, araçtan araca geçirir. Bundan 2 sene önce c-max aldım. Geçici plaka ile aynı gün çıkardım aracı. Plakalar ruhsatlar daha sonra kargo ile geldi.
http://instagram.com/p/sk3FZPSC50/ BMW İ8 İstanbul
Bitane La Ferrarim olsa arabada 1 takım mandal bulundururum. Çoraplarımı falan ayna direklerine asarım, araba cidden çok yönlü düşünülmüş.
i8 mi yok artık :S
http://instagram.com/p/sk3FZPSC50/ :icon_tup:
Bir de şu yeni gelen arabalara herkes bilip bilmeden yorum yapıyor ya ayar oluyorum.
İ8 in fotoğrafı kaldırılmış galiba. Verdiğim linkte sayfa bulunamadı yazıyor. Mobilden girdiğim için resim koyamıyorum.
İ8'i bende facede gördüm az önce 34 plaka arkadan fena duruyodu