Vural Ak siparişi dogru ama henüz gelmedi aracı, önceki sayfaları karıştırırsanız yazıştık bir iki sayfa bu konuda.
Buda bulgaristandan yeni girmiş tr ye 5200 km'de. sahibi dönüş yapmış, tr plaka olcakmış.
![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Bu fotograflar trden degil. 2 adet la ferrari sparis edildi tr ye ve ikiside gelmedi henu birtanesi Vural Ak birtaneside Mehmet Basarana gelicek ancak henuz iki aracta teslim edilmedi nisan gibi gelicekler sanirim.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Hiç turuncu skyline gt gören oldumu ? 1987-88 model gibi... 2001 de ben alıyordum o aracı hiç unutmam 7.000 istemişti galeri.. Mersinde galeride idi. Turuncu bi nissan skyline üstünde orjinal gibi sacdan wide body tarzında birşey vardı.çamurluga dogru hava kanalları falan ... beyaz yazı ile kapılarda GT mi , SKYLİNE mi ne yazıyordu...Turbo değildi. Sonra bi gittim galeriye doguya bi şehre satılmıştı.Hala çok üzülürüm o araca.. O aracın sonu ne oldu merak ettim
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
bulgarda çok temiz arabalar var![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Türkiyede bir tane orjinal hakiki fransız renault 9 Alliance cabrio 2.0 klimalı var kırmızı rengi..
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yıllar önce Yeşilyurt'ta bizim cadde üzerinde birinde de vardı R9 Alliance kırmıydı o arabada farları, stopları orjinaldi tamamen yani makyajlı far değildi, tamponlarda amerikandı.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Adana ziyapaşada çektim bu akşam arabayı çıkartmak için çağırttık sahibi japondu
![]()
Adanadaki NSX'li dayı kasıtlımı yapıyor boyuna geziyo arabaylan, bizimkiler çıldırmış durumda kimi görünce heyecan, kimi görmeden heyecan![]()
![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Herhalde bu da Türkiye'deki nadir araçlardan birisidir.
Micheal Jordan'ın koleksiyonundan çıkma bir araç, 59 cadillac.
..
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)