Aslında paylaşmak istediğim fakat paylaşamadığım (!) o kadar çok otomobil ve koleksiyoner garajı var ki =) Ama içlerinden bir kaçını vakti zamanında sosyal platformlardan paylaşma imkanım olmuştu. Bir kaçına izin verdikleri için pek bir sıkıntı yaşamamıştım, sanırım yaşamamda bu saatten sonra =)
Chevrolet Silverado Custom 'TT Custom Choppers'
Koenigsegg CCX
Porsche 911 Turbo ES850R
Brabus Mercedes S350
BMW 1M
Techart Porsche Panamera Grand GT
Techart Porsche Cayenne Magnum
Porsche 911 GT3
Ducati Monster 999 Custom 'TT Custom Choppers'
Ford T Coupe Custom 'TT Custom Choppers'
S&S Motors
BMW Z8
Mercury Cougar
Chevrolet Woody
![]()
Plymouth Prowler gördüm ben yazın, Susurluk civarında.. Ancak çekme şansım olmadı araç kullandığım ve karşılıklı hareket halinde olduğumuz için
çok farklı elçilik araçları var bilinmedik, ae101 3k hb var mesela yeşil, ancak fx-gt mi yoksa 1.8 mi bilmiyorum..
Shelby Cobra Replika
Renault 5 GT Turbo
Renault 12 Gordini
Amuse Honda s2000
Chevrolet Apache
Chevrolet Camaro Z28
Shelby Cobra
Key Garaj
Lamborghini Murcielago LP640
Şimdilik bu kadar. İlerleyen zamanlarda vakit buldukça sık sık eklerim.
Buğra hiç yakıştıramadım valla, ortama açık yerlerde paylaşman hiç hoş değil bunları..
Sonra ağzı açık izliyoruzValla şahane parçaları ölümsüzleştirmişsin.. e30 m3, crz mugen, gt3 beni benden aldılar
![]()
https://www.facebook.com/Turkiyedeki...raclar?fref=ts asıl sayfa budur arkadaşlar. ordaki fotolar buraya copy-paste sadece
4 defa facebooktan ekledim.Kabul etmeyince aboneniz oldum.Twitterda da takip ediyorum zaten.Ailecek hayranlikla izliyoruzidolümsünüz
tanidigim bi abimin.Ancak oraya ait logo calismasini da ben yapmistim (:
Hmm...Aynstayn şu meşhur siz olmalisiniz galiba ?
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
ben istanbul'da olsam; bu araçları görsem... etraflarından ayrılmam, sahipleri gelip kovana kadar incelerim. manzara izliyomuş gibi takılırım şöyle. evet görmemişin tekiyim.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Lise stajımda Maslak sanayide Toyota servisindeydim![]()
Toyota Suprayı herkes bilir- Soarer vardı. MR2'lar vardıLexus bir kaç modelini görmüştüm.
Ayrıca corollanın eski kasa (ae101 kasalardan) staion dizeller hb ler vs vardı
Daha sonra yuvarlak kasanın hb leri filan vardı
Şirket sahibinin diğer şirketi BSC(british sports car) şirketi vardı ve apeks motor sport şirketi vardı.
Resimler arasındaki Caterham 7 onundu (plakalık halen BSC)
Yanında TVR vardı. Fuara gelmişlerdi ayrıca Caterhamlarla![]()
Ayrıca aklıma gelenler
forumda vardı Mazda 323 GTR
Afyondan bir koleksiyoner
http://www.google.com.tr/url?sa=t&rc...MHkSup0-CcTNmw
Aklıma geldikçe eklerim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)