Cidden benziyorlar tip olarak ama. Probe vardı satılık ***** sitede. Kendisi buraya düşmeden şanı geldi![]()
Cidden benziyorlar tip olarak ama. Probe vardı satılık ***** sitede. Kendisi buraya düşmeden şanı geldi![]()
Avantime çok çirkin bir araç olsada her zaman sahibi olmak istemişimdir.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Avantime bi tane de Antalyada var kırmızı renk. Çok sevdiğim bi araçtır, binme fırsatım olmasını isterdim.
bu arada Trabzon /Tasiş de '92 model E 230 Coupe var.Açıkcası ben ilk defa görüyorum araba diri /sağlam görünüyor.İlgilenenler bi baksınlar![]()
![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Gene konun suyu çıkdı![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
E 230 Coupe diye bişey yok eğer başında E varsa o araç makyajlıdır makyajlı seridede 230 diye motor yoktur 200-220 vardır araç zaten makyajsız kasa özel olan bi durumu yok makyajsız kasa 230 E sorgulamalarındaki araçlardan bi farkı yok...
Kaldıki konun başlığı TR de nadir bulunan araçlar fiyatı istediği kadar uygun olsun konu başlığıyla uyuşan bi durum yok kaldıki nadirlik bi durumuda yok aracın benim oturduğum bölgede bile 3 adet bulunuyo önüne her gelen aracı nadir zannetip koymana gerek yok...
kim alıyor bunları benim gruptan?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)