Lotus şahane duruyor, camdaki Türk bayrağı ise ayrı güzel tabi![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Şaka maka helal olsun ,ilk kez görüyorum Şamil'i.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şamil S-74 S-74 2012 Model 280.000 EUR Sahibinden satılık sıfır Kırmızı renk - 105668000
emeğe saygı duyuyorumda
arkadan çok çirkin ya
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Tasarımı haricinde bir özgünlüğü yok sanırım..
Evet, yapan büyük bir cesaret örneği gösterip girişmiş bu işe. Ama "yalapşap" bir araç olmuş bana göre.
Edit: Şamil için çıkıp sen yap seninkini görelim diyenler olacaktır ya da düşünenler. Saygı duyarım. Ancak en azından birazcık da olsa göze hitap edebilmeli bu süper spor kategorisindeki araç diye düşünüyorum.
@JapanvsGermany
Evet arabamızın fotolarını buldum babamın üniversite dönemine ait aynı araç, plakasıda aynı kalmış, eğer sahibine ulaşabilirseniz ilk sahibinde orjinal fotosu varmış isterse çoğaltıp yollayabiliriz kendisine hatta babam aracı kullanmayıda çok ister olurda denk geldiğinizde sölerseniz çok sevinirim.
Bizdeki hali:
Yeni hali;
[IMG][/IMG]
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
@Bar35
Baran çok güzel bir tevafuk olmuş. Ama sizdeki düz jant kapaklı hâli daha güzelmiş, daha bir orijinalmiş.![]()
klastik otomobilciler genelde plakaları değiştirmiyorlar zaten plakadan birçok araç tanınıyor kendi forumlarında once sonra diye konuları var birçok aracın geçmişini dokmuşler çok hoşuma gitmişti
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)