skyline Ankara da sedan konsolosluk plakalı deyil normal ankara plakası. Ama çok iyi gidiyor yanımda yapıştırdı![]()
skyline Ankara da sedan konsolosluk plakalı deyil normal ankara plakası. Ama çok iyi gidiyor yanımda yapıştırdı![]()
R34 de var diyorlar diynelerede inanıyorum vardır.. bir tanecik resmini istedim R34 ün merakdan oda inanma inanmama olayından değil yok yıllardır bir resmi yok aracıno ankaradakini kast etmiyorum yabancı plakalı normal türk plakalı varmış.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ya 2.köprü yolunda bir gri bir de kırmzı sls gördüm bir de cabrio siyah bentley continental gördüm ama foto çekemedim maalesef...
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Bu arabada bi talihsiz durum mu var?
10-11 sene once maltepe sahile drag icin getirmislerdi, gti'lar sikinti yaratmisti
Ilk sahibi deli paralar harcayip birine devretti alan kiside para harcadi anladigim kadariyla hala para harcaniyor ama cosworth gitmek istemiyo.
gecen kasım ayı gibi atasehirde cosworth rs gördüm içinde sürücü dahil 4 tane yaşlı bayan vardı
R34 GTR' ı gördüğümde liseye gidiyordum. 2005 yılıydı. Ali Sami Yen stadının yanında sakin sakin gidiyordu. Gördüğüme eminim ama sonrasında hiç görmedim. Türk plakalı laciverttiEğer pert falan olmadıysa bir yerlerde birtane olduğu garanti.
bura kalabalıkken yeni konu açmadan burda sorayım beyler bu jantlar kaç inch ? 16 mı 17 mi ?
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)