istinye park orasıda araba türk plakalı değil resimden bulgar plaka sanırım öyle anlaşıyor...
Edit : ben yazana kadar zaten yazmışlar![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
geçen gün bunu gördüm yolda aşık oldum
![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
aşık olınmıycak gibi değilki ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Yanlış hatırlamıyorsam Ford Granda'dan toplama bu araba ya da benzeri bir fFord 'dan
zaten granadada öyle ibr araçki tam bir fedakarlık üstüne yapılmış sanki) nerde toplama bir araç görsem illa bir parçası granadadan alınmadır.. anadollar,rx-7 ler
)
arkadaşlar o ford denilen aracı araştırıyorum modeli nedir diye sabahtan beri, hala çözemedim orijinal bi model mi, yoksa özel yapım mı... şöyle bi sayfa buldum:
Hooniverse Sunday Edition: Neoclassics on Ebay: Sparks, Zimmer, Tiffany, Spartan and others*|*Hooniverse
neoklasik diye geçiyo bu tür araçlar ve çok seviyorum.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)