ahhh ahhhh siyah e30 m3 cabrio Türkiyede 2 adet var kırmızı ankarada sökük. siyah istanbulda ellenmemiş komik km de bmw Z1 de öylearaçların hepsi Türk plakalıdır.
buda hiç kazasız full orjinal e30 m3 evlat
![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Şu aralar bu konuya girmesek iyi olacak sanırım,E30'lar ciddi moral bozdu![]()
Lincoln Mark 8 sanırım fazla yok benim bildiğim 96-98 son kasa mark 8 lerden 5-6 tane geldi türkiyeye..
Lincoln Mark VIII 4.6 1996 Model 40.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 114984789
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bu lincolnlerde ciddi amortisor problemi var galiba. Bugune kadar gordugum hepsi yerlerde, sagi solu kaymis sekilde![]()
kasasına bayılıyorum çok farklı bir tasarımı var. 98 beyazı vardı satılıkda 47 bin tl istiyordu satıldı galiba..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
önümüzdeki haftasonu profesyonel resimlerini çekip yükleyeceğim. Bu aralar pek zamanım yok Enver'de İstanbul dışında zaten gidemiyorum yanına.
YouTubeDR.ECU
tr de aşarı pahalı bunun fiyatı gene iyi bir tane gri vardı adam 85 bin dolar istiyordu..
Galeriden Satılık 1974 Model 100000 Km Lincoln Mark 55.000 USD - 124395669
orjinal derken bu araba sonradan mı yapma demek istediniz anlamadım
getiren arkadaşlar bu arabadan başka 2 adet daha cabrio getirmişler
bu 3. mevzusunda hangi araçlardan bahsettiniz bilmiyorum ama ankara restomodda toplanan cabrio m3 vardı 2 sene kadar önce o da dahil mi o gruba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)