Dün Zorlu AVM otoparkında bir tane 993 targa vardı, bebekler bebeğiydi uzun zamandır böyle bir araç görmedim. 2 tane orta yaşlarda abla bindi gitti, benimde içim gitti arabaya![]()
Kırmızı Corsanın sahibi Hacettepe de öğrenciydi. Her gördüğümde uzun süre bakardım. Çokkk düzgün hatlara sahipti o zaman.
Bu arada Techturkey üzerinde paylaşımı yapılan fotoğrafları Başka instagram hesapları üzerinde görmek istemiyoruz . Aksi taktirde gerekli yasal işlemi başlatırız bilginiz olsun bu işi ticarete döken ve instagram üzerindeki gurupları üzerinden reklam satan üyeler denk geldi otomobili seviyorsanız otomobille kalın 3 kuruş peşinde olan üye iseniz girmeyin bakmayın üye falanda olmayın buraya ortamımızı bozmayın !!!
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Değerli arkadaşlar,
Bir arkadaşım trump towers otoparkında Good wood green S3 8L gördüğünü söyledi yalnız plaka vs onu hatırlamıyor.Bizim çevremizden bu aracı gören duyan ve hakkında bilgi verebilecek kimse var mı?
Temsili foto =)
![]()
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Bahsettiginiz gibi bir s3e hic denk gelmedim fakat zannediyorum ki yabanci plaka olma ihtimali yuksek yine de donunce bakarim
Z1 varmı türkiyede
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)