böyle birsey sadece türkiye'ye özgü, arac alip satarken alman sitelerinde dünya kadar ilan gezdim ama böyle birsey görmedim.
doktordan olsa ne olur,ameleden olsa ne olur? sonucta beni ilgilendiren sey almak istedigim arac.
Printable View
böyle birsey sadece türkiye'ye özgü, arac alip satarken alman sitelerinde dünya kadar ilan gezdim ama böyle birsey görmedim.
doktordan olsa ne olur,ameleden olsa ne olur? sonucta beni ilgilendiren sey almak istedigim arac.
Antalyada ki doktordan typer ı eminim birçok kişi bekliyor :D
36 saat mesai yaptıktan sonra uykudan başka bişe düşünmeyen bi kişi arabasını nasıl temiz tutabilir ki :D
enıstem doktor excelını sattık bebek gıbydı valla
En azından apaçilik felan yapmaz diye düşünürüm genelde
İddali bi yorum yapacam pazartesiden başlayip cumaya kadar en az 5 tane bayan 3 tane falanda doktor arabasi gelir bizim servise fotoraflayip buraya koyarim doktora gitmezsiniz ;)
sağlık calısanı olarak hayatta doktordan araba almam :D tanıdıklarımın hepsi 30 40 binde felan bir yağ değiştirebiliyor :) vakitleri felan olamıyor, olamıyorda olamıyor işte gerisini siz tamamlayın :D
Teyzeden golf videosu vardi ya isikta drag yapan o aklima geldi:)
bende bu kadar okusam doktordan subwoofer amfi diye satarken ilan koyarım ne arabası hey yavrum hey :D o kadar sene boşunamı okudum o rütbeyi aldım sanıyorsun sen? Doktor kız ister 3 kız kardeşi birden alır ;)
bence doktor arabaları bakımsızlıktan dokuluyor çoğu zaman
bizim 2 bina yanda doktor bir abimiz var sadece vw ye biner
her aldığı arabaya yola kalana kadar biner tamponu duşer farı kırıır araba acınıcak hale gelir
yılda 1 toplanır gene aynı :D
ayar olduğum bi konu. :) gereksiz yani.
konu başığını okuyunca " doktorundan hastasına " yazanlardan sandım :D
bizim üst komsu doktor 2 arabası var 2 arabasıda leş resımlerını cekeymde gunduzgorun yamalı eşeq gibi :D
iki tane doktor akrabam var bakımlarını vakit bulunca yaptırıyorlar ama hiç güzel baktıklarını görmedim sadece eşek olarak görüyorlar bu yüzden doktordan araba almak pek mantıklı değil kanımca.
Doktor ve Bayandan satılık anlamıyorum bende :)
Genelde pis ve bakımsız oluyorlar otomobile değer vermedikleri sadece binek olarak gördükleri için.
Birde yeni yetme doktorlar var geçen gün ***** siteden rastlayıp araca bakmaya gittim telefonda sadece çamurluk boyalıydı araç başına gidince 2 parça değişen 3 parça boya çıktı, unutmuşun babam çarpmış falan filan dedi yersen...
Çok klasıkleşmiş bir deyım bence...:)