Bu okumuş bir malak sanırım. ODTÜ'den mi imiş araba ODTÜ'lüden mi?
Printable View
subayım ama sattıgım 10 arabanın 1 tanesıne subaydan yazmadım :)
yazılan mesleklerin alıp-sattıgım hıcbır arabada +sı-si de olmadı...
benim pederin amcası çocuk doktoru, 1-2 kere aracını sanayiye götürdük dedemin, arabanın altını incelemedikleri için huylandı, ustalar gerek yok orjinal araç vs.dedi ama inanmadı:)
şimdi yetkili servise gidiyoruk, aracı kaldırıyorlar altına bakınca mutlu oluyor:D
Branşlarını yazan doktorlar belki 5 sene ücretsiz muayene ediyordur aahah :D ayık olun cocuğunuza bişey olursa ben varım hesabı..
yada bu adamı arıycan çocuğmda su çiçeği çıktı ne önerirsin gibi sorular sorucan ahaha
çocuk doktoru olunca daha şefkat dolu oluyo herhalde deri kısımlar bebek poposu diye tabir edilen kıvamda herhal?
Siteden kaç doktor ***** yere rolla geliyor, akşam gazlamaya çıkıyor, egzoz takıp milletin kafasını ütülüyor? arabası ön çeker mi arka çeker mi onu bile bilmeyen çok doktor tanıdığım var.
Doktordan diye vurgulanması bahsi geçen piyasanın çakal dolu olmasındandır. Şöyle ki;
Arabasını nedubelirsiz ustalara çakma malzemeler kullanarak yaptıran, her viraja yan girip tapa gaz giden, egzoz yay chip vs.takıp aracın suyunu sıktıktan sonra orjinal parçalarını geri takıp hiç modifiye görmemiş diye millete itelemeye çalışan bir adam değilim demeye getiriyor işte
Sonuç olarak şahıs gerçekten doktor ise %95 aracı temizdir diyebiliriz.
doktorlar 6 sene okuyorya aslında onların okulu 5 sene.diger 1 sene araba ile ilgili okuyorlar.
Adam plakayı bile dr almış :D
BMW 5 Serisi 5.20d 2011 Model 67.500 EUR Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 102575513
"Devlette çalışan ( Memur ) yaşlı bayan doktordan araba"
Oha lan ne süper olur :)
Valla o kadar çok doktor aracı inceledimki herifler yetkili servise gönderiyorda değişenlerden bile haberleri yok genelde.... benim aracımda doktordan kalma... eşşeğe biner gibi binmiş.... zaten bir çoğuda eşşeğe biner gibi biniyor... tek avantajı bana göre doktor arabaların mekanik yönden hor kullanılmamış oluyorlar ama kaportası ve içi hep pis ve leş içinde oluyor....
az önce mezarlıktaydım mezar taşında bile isimden önce doktor bilmem ne yazıyosa egodan başka bir şey değildir bence
bu lafı bende hiç anlamamışımdır. " Doktordan temiz " kapıcının arabası olsa hurdamı oluyo yanı ? garip.
işin özeti 5.40 :D:D
http://en.vidivodo.com/video/cem-yil...ktorlar/164931
genel kani doktorlarin titiz oldugu icin iyi baktigi yonunde ama zamansizliktan ne kadar iyi bakarlar tartisilir
Valla ben hastanelerde büyüdüm hertürlü doktor gördüm ama genel yapı itibariyle mala fazla önem vermiyolar o yüzden çokta temiz değil ama gelirleri iyi oldugu için günü gelmeden arabanın bakımlarını yaptırıyorlar.. Bakımını aksatan doktor pek görmedim diyebilirim belkide o yüzden böle doktordan diyolardır :) he doktor arabası temizdir tezine karsıyım cunku ahır gıbı kullananda var arabalarını :)
subay'dan askerden bilmem nerden kişiden kişiye degişir bu saçma yazılanlar :)
başuzman yardımcı ultra profesör doçent doktrodan satılık
:D :D :D :D