Merhabalar, yarın nasipse ön cam dahil cam filmi çektireceğim. Çektireceğim yere sormadım henüz ama arkadaşım "bir gün falan güneşin altında durmasını" söyledi. Hiç bir bilgim yok daha önce de çektirmemiştim. Siz ne önerirsiniz, ne yapmalıyım ?
Merhabalar, yarın nasipse ön cam dahil cam filmi çektireceğim. Çektireceğim yere sormadım henüz ama arkadaşım "bir gün falan güneşin altında durmasını" söyledi. Hiç bir bilgim yok daha önce de çektirmemiştim. Siz ne önerirsiniz, ne yapmalıyım ?
ön cama çektirmeyin bence Allah korusun kaza anında hiç bir şekilde çıkamazsınız araçtan
RACE WERKS
gunesli 1 gunse 1 gun camlari acma klimayla dolas yetebilir
normal gunlerde 2-3 gunu bulabiliyor yapiskanlarin tam kurumasi..
zorda kalirsan tabi ki ac, polis falan gordugundeo kadar diken ustunde yasamana gerek yok ama gerekmedikce camlarini acma.
Camlar sokulup yapilirsa hic sikinti yok yapar yapmazda acabilirsin kabarciklarin gitmesi 1-2 gum surerama.brnim.onerim bu ara yaptirma kocanlari doldurma donemi baslamis yine her yer cevirme ve filmleri.affetmiyorlar...
normal şartlarda filmin cama tam anlamıyla oturması iki üç gün ilk gün camlarını kesinlikle açmıcaksın zaten filmi çektireceğin yerde söyler ertesi günü kotrole çağrırlar kontrolden sonra camları açarsın fakat açtığın günde garip garip camda buğlanmalar görüceksin onlarda iki güne tamamen geçmiş olur rahat rahat kullanırsın
Düşündüğünüz için teşekkürler ileride söktürebilirim belki
Mesaj anlaşıldı camları açmayacağızPeki güneşte mi gölgede mi saklasak daha çabuk yapışkanıu kurur ?
Camları çıkarıp yapacağını zannetmiyorum, tabelacı bir arkadaş. Valla bir kere aklıma koymuş bulundum, arka cam ve arka yolcu camlarında fabrika çıkışlı olarak vardı. Bende tamamlıyayım dedim ön camlarla. Ön cama en açık ton yaptıracağım umarım sıkıntı yaşamam.
Teşekkürler bilgiler için.
Bu aradagüneşin altında belli bir yerde durmasına gerek yok anladığım kadarıyla ?
Normal yaşantımıza devam edebiliriz![]()
Eger gozlerinde problem yoksa on cama acik tonda cekmende bir mahsur olmaz.
Gunluk yasantina da devam et tabi illa bekleteceksin diye bir sey yok. Iscilik iyiyse camlarini direk ac-kapat devam et illa bozulacak diye bir kaide yok, ben yaptirdiktan 2 saat sonra motorlu ekiplerle yanyana gelince alayini acmak zorunda kaldigim da oldu bir sey olmaz.
Tabi her sey iscilige ve kullanilan malzemeye de bagli, unutmamak lazim
İşçiliğini iyi dediler tabiki malzeme kalitesini bilemiyorum. Normalde ön cama 100, 2 yan cama 70 dedi 130'a anlaştık. İlginize teşekkür ederim aklımda soru işareti kalmadı.
Hayırlı Olsun.Fiyat biraz tuzlu gibi geldi..Burada Kanqoo nun ön cam hariç Amerikan çizilmez filmi 80 tl ye çekiyorlar..
öncam dahil yaptırdğımın saniyesinde filmciden çıktığım gibi açtım ben sorun sıkıntı yoktu kesinlikle açma diyende olabiliyor muallakta bi konugüneşin altına koy biraz takılsın orda .sabunla yapıştırcagından aracın içinde sagına soluna bulasabilir yıkatırsanda camları icten sildirme kuruyana kadar
1881 - 193∞
camları içten 2 gün sildirmeyin kabarcık falan olursa. ben ertesi gün açıyorum ablamın arabasını alırken borusan yapmıştı hemen açabilirsiniz bişey olmaz demişlerdi kendileri de açtılar bi sıkıntı olmadı. ama silerken dikkat edilmesi gerek işçilğe bağlı bu birazda.
Ömer Yusuf'*** çektiricen kime çektiricen önce onun bilgisini ver, haftada 5-6 aracı yapıyoduk biliyosun bittikten sonra film aşşağı yukarı ellemiyoduk kapalı bir şekilde isterse yağmur olsun 1 gün beklet , ön camada en açık tonda çektir jepp'de güzel duruyor, bu arada camları kesinlikle söktür![]()
Peugeot Sport
ankarali arkadaslar icin soyluyorum, colgecen otomotiv diye bir firma var, cekiyorlar daha kapidan cikarken abi cami ac diyor usta ve omur boyu kalkmama garantisi veriyor ki direksiz subaru cami cok zordur film icin, 10 yil once cektikleri film bile ayni duruyor daha iyisi bence olamaz. cektikleri filmlerde ne bir kalkma, ne bir kabarcik hic gormedim zaten genelde borusan, dogus, luks galeriler vs onlara calisiyorlar.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
bence fazla uğraşma zaten on cam filmiyle surekli başın belaya giriceği için sıkılıp kendin sokuceksin 2 hafta sonra![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bende otocam işi ile ugraşıyorum ve profesyonel anlamda otocam filmi de yapıyoruz camlara yapılan filmlerde kullanılan sabunun izi bir kaç gün içerisinde yok oluyor ama film yapılan camlar güzelce ısıtılıp yerıne takılınca aynı gunde camı çalıstırabılırsınız.
StorKFocus
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)