çok geçmiş olsun :(
Printable View
çok geçmiş olsun :(
Arkadaslar arabanın kazalı fotolarını vs daha sonra koyarım foruma.. Su anda dedigim gibi arabayla ve olayla ilgili her türlü bilginin bi müddet bende kalması gerekiyor..
Hersey hallolduktan sonra eger ki araba bizde kalırsa,ben de yeni projeler düsünmezsem,üstündeki parcaları satabilirim..
Zamanı gelince soran arkadaslara özelden yazarım parcaları satıp satmayacagımı..
Tekrar tesekkur ederim herkese..
Osman araban da hayırlı olsun bu arada.. Kazasız belasız..
cok gecmısolsn arkadasm allah beternden saklasn ınsallah tugralcm sanada hyrlı ugurlu olsn kazassıs belasıs kulanırsın ınsallah
büyük geçmiş olsun fotolar falan gelir zaten sen bi iyileşte...nasip diilmiş demekki
Çok geçmiş olsun serkancım büyük bir kaza atlatmışsın allah daa beterşnden korusu fotoları iyileştiğinde eklersen seviniriz .
çok çok geçmiş olsun.. inan şu an acaip sinirliyim.. bu nedir yaa.. ha eline silah almış sana sıkmış , ha gelmiş virajda çarpmış ikisi de aynı bana göre..
hem de kaçıyo üstüne üstlük.. :ofk::ofk::ofk:
bir de arkadaşlar adam canını zor kurtarmış , şükredelim ciddi bişeyi olmadığına.. :)
satılık parça soruları için felan bir süre daha beklemek daha yerinde bir hareket olurdu bence.. ;) :icon_tup:
dostum tekrardan geçmiş olsun... :)
kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun
tuğral hayırlı olsunsana da kazasız belasız binersin işallah
teşekkür ederim dragon
Bi süre durgun denizde yelkensiz takılcam. Becerebilirsem swaplamadan piston kol turbo gibi ufak ufak girişip bitiricem işimi. Ama cok canıma tak derse 2.0 yolları tastan siz cıkardınız beni baştan yaparız. Ama yakın gelecekte swap yok :D