bunlar geçmişde vardı, gelecekte de olacaklar ama biz de olucaz.
şikayet edildi
Printable View
bunlar geçmişde vardı, gelecekte de olacaklar ama biz de olucaz.
şikayet edildi
Şikayet edildi O.Ç.ları...
bunları toplıcan hepsını bır arada Nazilerın yaptıgı gıbı sabun yapıcan serefsızleri
şikayet ettim, beyinsiz şerefsiz ingiliz p.çleri....
Şerefsizin önde gideni bunlar. Şikayet ettim ve çevremdekilerede ettiriyorum
şikayet edildi.
yazıyı kaldırdı inş sayfa kapatılır
kanı bozuk olunca insanın böyle oluyo.
sağolun arkadaşlar ilginize. bu şerefsizler meydanı boş sanamayacaklar
bende şikayet ettim.en kısa zamanda kapatılır umarım.
Bu nasıl bir beyin yıkanmasıdır. Ulan şuan yaşadığın toprağı, herşeyi Atatürk'e borçlusun.
Bunları bilmeyecek kadar cahil mına kodumun puştu.
Şikayet edildi.
sikayet de edildi posta yapistirildi. harram zikkim olsun yasagigi her saniye bu serefsizler. bi anlik zevk ugruna dogurmuslar bu serefsizler baska aciklamasi ana baba kazasi bu heriflerrrrr.
şikayet edildi
en çok neye kızıyorum biliyormusunuz? diyorki atatürk hiç cephede bulunmadı savaşmadı diyor. binlerce dedemiz yalan söylüyorda birtek bu pezevenkin dedesimi doğruları söyledi?
bizim öz ve öz dedelerimiz anlatmaya başlayınca 10 hafta süren cephe hikayelerini bu kadar uzun maceralarını nasıl uydurmuş olabilirlerde bu şerefsizler bunu inkar ve yalanlıyor?
ne gereksiz ne şerefsizler. allah belalarını versin. sanki atatürkçüler din düşmanıymış gibi yalan yanlış ileri geri konuşuyorlar!
Şu şerefsizleride şikayet edin lütfen
https://www.facebook.com/kemalistzih...nkarsisindayiz
döl sarfiyatı bunların alayı
.................................
geri zekalılar işte. şarap haram cennette serbest mantığı kullanıp müslümanım diye geçiniyorlar.
Gökhan eline sağlık psikopata bağladın beni konuyu gördüğünmden beridir sayfalarına yazıp duruyorum ne şikayeti herkes ana avrat düz gitsin bunlara