orjinal hali bence daha iyi ben ellemezdim orjinal mercekli farlarından alırdım yola devam illede kaplanıcaksa chrome mavi veya kırmızı olmadı azur mavi kafi.
Printable View
orjinal hali bence daha iyi ben ellemezdim orjinal mercekli farlarından alırdım yola devam illede kaplanıcaksa chrome mavi veya kırmızı olmadı azur mavi kafi.
ıstedıgınız ıkı rengı mesajınıza koyarsanız bızde hızlı secım yapıp sıze soylesek guzel olur.
mavi iyidir :)
bencede mat demode oldu, hem turuncu çok kozmetik bi renk, mavi daha iyi olur ;)
patlıcan moru derım...
sanırım çoğunluk maviden yana bu p.tesi nasip olursa bi aksilik çıkmaz ise azur mavi kaplama için aracı en güvendiğim kaplama yerine bırakıcam :)
abi kırmızı yap bence
mat turuncu güzel durur gibi :)
FolioTECH ARAÇ KAPLAMA MERKEZ
böyle yapılıp bide mercekli farla tadından yenmez bence :)
Mavi..............
Sen ne tür bir apaçisisin olum bunu bana söyle bir ya ! :D Bas git lan Forumu terk et !
Bence aracınızın duruşu falan 10 üzerinden 10 diyebilirim. Jantlar falan gayet şık durmuş. Bu arada araçta 5' lik yay mı var acaba?
Gökhan abi tak şu yaylarını abi ya karar veremiyorum ne taktıracağıma :D 3.5' luk nasıl bir görünüm kazandırıyor arabaya onu öğrenemiyorum bir türlü 5' liği öğrendik kaldı 3.5' luk :D
aracta coil var 5.5 cm dusurulmustr.h&r marka.kesin azur maviye kaplatiyorm kararimi verdim ;)
bence de azur mavi güzel olucaktır.
http://c1210.hizliresim.com/12/m/f2sw8.jpg
mat turuncu jetta da kesinlikle çok kötü duracaktır azur mavisi iyi seçim..
mat turuncudan e39 u görünce soğudum.
azur mavi olabilir belki.
Kesinlike Azur.
Yusuf panpeyta kilise ne zaman geliyon :D
Azur Mavi