Şoför kapısını kapatırken sanki elime elektrik çarpıyo gibi oluyor, böyle bir sorun yaşayan oldu mu daha önce? Paranoyak oldum arabanın kapısını dirseğimle kapatıyorum![]()
Şoför kapısını kapatırken sanki elime elektrik çarpıyo gibi oluyor, böyle bir sorun yaşayan oldu mu daha önce? Paranoyak oldum arabanın kapısını dirseğimle kapatıyorum![]()
men dakka dukka.
arabanın döşemesinden kaynaklıda olabilir inip binerken statik elektrik üretip metale dokunduğunuzda çarpma yapıyordur... ama sürekli çarpıyorsa bi yerde kaçak olabilir![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
benim de sıkça yaşadığım bir durum toprakla bağlantınızı kesmeyin![]()
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
giydiğim giysilere göre değişiyor.. Ayakkabı dahil.
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Daha yeni böyle bir konu açtım bir inceleyin.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-carpmasi.html
Converse ayakkabı giydiğim zaman çarpılıyorum ama Asics ve kundurada olmuyor
Temiz toprağa çıplak ayakla basın bekleyin biraz kazaklardan ve şirkette veya yerdeki halıflekslerdende oluyor.
normal şartlarda ufak çarpmalar olur showroomda, araçların kapısını acınca, ama son 1,5 haftadır kendi aracımda inanılmaz çarpıyor bunun sebebini arıyorum bulamıyorum .
DRİLL
Dr.Ecu
alman aracları ıfadesı bıraz sacma olmus bence yada bende bı sorun varpolo vardı golf vardı jetta vardı hıc elektrık carpmadı arada nadır oluyodu ama en sonuncu aracım focus 2 de kapıya elımı degemıyodum ya dırsegımle yada popomla kapatıyodum
![]()
öbür konudada yazmıstım ayagımda new balance varsa tırsıyorm arabadan inmeye. yada kesin bilgi yayalımdirsek dizle kıçla falan kapatıyorm ama hızlı ittirin kapanmassa yine stres bidaha acıp kaparken carparmı acaba
![]()
1881 - 193∞
Dün aynisi basima geldi benimde.96 corolla 4 yildir bindigim arac 4 yildir olmadi dün oldu kapiyi kapatirken carpti benide![]()
Sadece şöför kapısında değil her yerde başıma geliyor son 2 aydır..
Arabada, birine dokunduğumda, tuvalete girerken, laptop üzerinde..
Raiden olmama ramak kaldı..
üst fitilden kapatırken paso çarpıyo 3 haftadır. Sadece benim arabada değil başka araçlara inip binerkende oldu. paso küfür sebebi![]()
Şirketteki polo ve eski aracım scirocco her daim çarpıyordu.
ne zaman cherokee aldım kurtuldum bu dertten..
ayakkabı, kıyafet vs kurtarmıyor durumu..
Benim hic basima gelen birsey degil normal sartlarda ama 2 haftadir kime elimi uzatsam carpiliyorum
Cevremde degisen hicbirseyde yok ayni seyler cok garip geliyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)