bu arada trafik hasarındanmı yatıcak para yoksa kaskodanmı ? ayrıca hangi sigorta şirketi ?
Printable View
bu arada trafik hasarındanmı yatıcak para yoksa kaskodanmı ? ayrıca hangi sigorta şirketi ?
Karşı tarafın kaskosuda vardı trafik sigortasıda vardı. Beni eksperin gönderildiği yerden aradılar. Şirket Axa Sigorta.
servise baklava kargola geri kalan parayıda ye
baklava gönderirsen vicdanın rahatlar parayı yerken onlarda baklava yedi dersin kendi kendine:D
pardon. Sigorta şirketine(40yılda 1 espri yapıyım dedim içine ettim ya la ) :D
Kaskon varsa kaskon üzerinden işlem yapmış olabilir servis. Senin sigorta şirketinle anlaşmaları yoksa böyle yapıyolar , sigorta parayı ödeyince kaskonu aklıyolar sonra.
anlaşmalı servis değilse para senin hesabına yatar sen götürür verirsin sana güvenip parayı getirir düşüncesiyle aracını teslim etmişlerdir bunda bişey yok keşke herkez birbirine böyle güven duysa şu yorumları okuyunca parayı almadan arabayı teslim etmenin hata olduğunu anladım kendi kendime
Ben sadece neden servisin hesabına değilde benim hesabıma para yatıracaklarını merak ettiğim için açtım konuyu aklınıza başka bişey getirmeden önce #14. postu okumanızı istiyorum.
-Ama yani ne biliyim bu düzen böyleyse kalkıp bana "bak güzel kardeşim böyle böyle şirket seni arayacak bizim paramızı senin hesabına yatıracaklar ordan da bize sen getireceksin" demeleri gerekmezmiydi ? Bana hiç bir açıklama yapılmadı paraya zaten dokunmam orası işin şaka kısmı da bir bilgi vermeleri gerekirdi diye düşünüyorum-