Leon ve scirocco kullananların bazılarındada var bu özellik :) sanki diken üstündeymiş gibi oturuyorlar , nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum ?
Printable View
Leon ve scirocco kullananların bazılarındada var bu özellik :) sanki diken üstündeymiş gibi oturuyorlar , nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum ?
bir de yamuk yumuk oturup, imkanlar el verse bacak bacak üste atıcak, ellerinde tespih, bi kol dısarda oturan tiplerde var :D
Sahıncı deyılım ama oyle kullanıyorum ozentı mı degıl dık kullanınca cok rahatsız hıssedıyorum ama ne o kadar dıp yatıyorum nede bı elımde sıgara kızlara laf atıyorum bellı zaman sonra bel alısıyor dık kasıyor :)
şahin kadar yatırmasamda hondada öyle güzel duruyo abi
şahinci değilim hiç şahinimde olmadı ama tüm araçlarımı öyle kullanıyorum. sırtıma tam değince koltuk rahatsız oluyorum. zevk meselesi :)
Yatak gibi olmasa da benim koltuğum da ideal oturuş pozisyonundan biraz daha geridedir hep.
Direksiyon hakimiyetine kesinlikle negatif etki eden bir durum ancak pistte viraj kasmıyoruz trafikte sakin sakin gidiyoruz o yüzden sorun teşkil etmiyor.
Nedenine gelince; dışardan bakıldığında direksiyona yeni geçmiş pür dikkat önüne ama sadece önüne bakan acemi bayan sürücüler gibi görünmemek, biraz da arabayı kullanırken rahat olmak :)
Bu arada senin sürdüğün arabaya senden sonra bindiğimde ayağım debriyaja yetişmiyor kanka :D
sola yatık kullanyor adamlar kapıdan destek alıyorlar :D
ofiste pc başında bile öle oturuyorum mausu vites zannediyorum...klasörü açarken tıklamayı bi tuhaf yapıyorum.bunun nesini anlayamıyorsunuz?bu bir tutku...nedir sorun???
tamam saldırmayın şaka :D:D:D:D
Bu şekilmi ? Şahinci honda kullanırsa.. - YouTube
Arkama kimse oturmasın diyemi acaba öyle kullanıyorlar
bişi diyimmi :D bazı 106 ve saxocularda öyle :D :hehe:
haci abi :D Dom Torretto gibi kolum olsa tamam eyvallah ta 1o cm kol ile yemiyo be :D
http://images1.wikia.nocookie.net/__...TokyoDrift.jpg
Bende 106 varken arka koltuğa dayıyodum ön koltuğu.... Sol ayağımın ucuyla debriyaja basıp
vites değiştirerken baskı balatanın ırzına geçiyodum...
Ya hepimiz geçtik bu yollardan, geçiyoruz, geçeceğiz...
Eskiden taksi şöforleri sol kollarının omuzuna kadar dışarı çıkartır arabayı yan oturarak kullanırlardı
yalnız 1-2 şahin kazası gördüm.bu arabalarda çok özel bir güvenlik sistemi var.kaza anında şöför kapısı açılıp(yada kopup :D) şöförü dışarı fırlatıyor.. adamlar can güvenliğine nasıl önem vermişler inanılmaz :D
Ralli pilotu gibi kullanıyorum, bel fıtıgına bire bir :)
şahıncı- 106 cı saxocu-hondacı -bmwci hepsinde var.
dik oturmktan hem daha rahat oluyo hemde dısardan daha güzel görünüyo herhalde :)