geçmiş olsun, moralinizi yüksek tutun
Printable View
geçmiş olsun, moralinizi yüksek tutun
arkadaşların didiği gibi moralinizi bozmayın Allah acil şifa versin
öncelikle geçmiş olsun kemoterapi ile iyleşiceğinden emin ol ve moralini yüksek tutmaya çalış strees ve alkolden uzak dur beslenmene dikkat et sigara kullanıyorsan derhal bırak...
büyük geçmiş olsun, moralinizi yüksek tutun, emin olun geçecek..
Allah acil şifalar versin dostum yaşın çok genç vede en kısa surede atlatıcagından hıc supen olmasın moralın yuksek tut kemoterapıyle en kısa surede atlatıcagına emın ol.
cok gecmis olsun , herkesin dedigi gibi yüksek moral sart!
geçmiş olsun arkadaşım, kafaya takılacak bir şey yok. bunu ciddi olarak söylüyorum.
yengem 2 sene evvel bu rahatsızlığa yakalandı, kemoterapi gördü ve şu an gayet iyi. sadece belli aralıklarla doktora kontrole gidiyor. işinde de çalışmaya başladı, hastalığından eser kalmadı diyebilirim. ama kendisi moralini çok yüksek tuttu. moral çok önemli. gerisi allahın izniyle yoluna girer. allah dermansız dert vermesin o bize yeter :)
Kardeşim moralini hic bozma şunuda hic unutma Allah (c.c) Sevdigi kuluna imtihan veriri onu sınar dener herseyin allahtan geldigine inananlardanız biz cok şükür o dert ver bakar kulum napıyo diye bana yakınlasıyomu uzaklasıyomu sen rabbine dua et her derdin caresini verir bize inşallah.
Ben Ewing Sarkoma tedavisi gordum 3 Sene surdu kemik timoru Cok sukur atlattım.Cok sıkıntılar cektim ama sukredince rabbım dayanılmıcak acılar vermiyor.Kemoterapite radyoterapide gordum.Ama en onemlisi moral hastalıgın varken moralini tavan yaparsan hic etkilenmiyosun geçiyor gidiyor sende öle yap bence Allah acil sifa versin hastalıgınla savasmanı nasip etsinki zaten cok ilerledi tedavi doktorlar herseyı yapıyo sen moralini yuksek tut yeter
Kardeşim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
2 senedir Ablamla alakalı ugraşıyoruz oda ilk lenfoma teşhisi ile gitti akciger ve kalbine yapışık kitle vardı
hiç bir tedaviye cevap vermedi sonra parça büyüdü radyop terapi yaptılar bütün vucuduna yayıldı
en son çare olarak kök hücre nakli yapıldı şu anda iyiye gdiyor hücre üretimi başladı yeni hücrelerin savaşmasını bekliyoruz 76 gün oldu kök hücre nakli olalı
benim numaramı kaydet birşey lazım olursa seve seve yardımcı olurum 532 671 31 18
bana bir mesaj atarsan kaydedeyim numaranı
ayrıca moralini yüksek tutman herzaman önemli sen daha gençsin çok kolayca atlatırsın anlaşılan erken teşhis seninkisi
ablamda çok geç teşhis kondu
Sana tavsiyem Anadolu john hopkins ten başka hastanede işin olmasın
Allah yar ve yardımcın olsun
Amin.
Kardesim cok cok gecmis olsun ALLAH acil sifalar versin insallah en kisa zamanda İyilesiceksin moral bu hastalikta cok onemli :(
Geçmiş olsun. bu yalan dünyada hiç bir şeyi kafana takma sevdiklerinle mutlu mesut geçir vaktini. daha gençsin güçlüsün Allah'ın izniyle atlatırsın kolaycana. Birçok kişi var atlatan. hem erken teşhis edilmiş bu çok çok iyi. Gördüğümüz duyduğumuz kadarı ile iyileşme süreci moral ile çok alakalı.
Benim de bir arkadasim kemoterapi ile olumlu sonuc almisti bu hastalikla ilgili.
Gecmis olsun, cok moral bozmaya gerek yok, basari orani cok cok yuksek kemoterapi ile.
Kardeşim allah acil şifa versin. Bizim senin için yapabileceğimiz biii olursa lütfen ara
kardesım ıns cabucak gelmış gecmıs olur. moralını yukse tut, tedavı sonucu ıyılesme oranları co yuksek onun ıcın hıc takma kafana. allah yardımcın olsun. yapılacak ne gerekırse bı msj atman yeterlı.
Çok geçmiş olsun,tez zamanda iyileşirsin inşallah :)
Çok geçmiş olsun kardeşim hiç canını sıkma tez zamanda Allah'ın izniyle sağlığın yerinde olacak. :)
ÇOK geçmiş olsun...
sağlıçıyım ben, bu hastalıkla ilgili çok bi uzmanlığım yok ama bildiğim kadarıyla, kanser türlüeri arasında meme kanseri ve lenfoma, iyileşme oranı en yüksek olanlardan...
yapmanız gereken (biliyorum onu yap bunu yap demek bize kolay ama sizin iyiliğiniz için söylüyorum) her ne olursa olsun, kendinizi ve ailenizi düşünüp hastalıkla savaşmanız... Tedavinizi bırakın gün atlatmayı, saat bile geçirmeden tam zamanında yaptırmalısınız...
Öyle ki, kanserin tek tedavisi radyoterapi veya kemoterapi veya cerrahi müdahale değil... En önemli etken ''MORAL''...
Ben nasıl olsa kanserim, bunun dönüşü yok diyip hayata küserseniz, inanın 1-0 yenik başlarsınız...
Kendinize dikkat edin, grip, nezle gibi basit hastalıklar bile size şu durumda zarar verebilir. Beslenmenize dikkat edip yürüyüş yapmaya çalışın...
En önemlisi de sevdiklerinizle, sizi mutlu eden insanlarla, onlara ''merak etmeyin, ben iyi olucam'' diyerek bool bol vakit geçirin...
Tekrar çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin, en kısa sürede iyileşirsiniz inşallah...
Allah şifa versin moralini yuksek tuttarak bence bu rahatsızlıgın üstesinden gelebilirsin.Canınızı sıkmayın yeter
ALLAH acil şifalar versin . Asla umutsuzluğa kapılmayın ,olumsuz düşünmeyin moralinizi düşürmeyin Gençsiniz iyileşeceksiniz ve ileri de başka hastalara umut olacaksınız inşallah.