hahahah yani safa yatıcaz haliyle :D , bakalım bi ortama duruma göre bunu denerim :D
Printable View
Sınava girdik ayin 10unu beklemedeyiz :)
geçmiş olsun...bu 10 günün iyi kıymetini bilmek lazım:D
Allah cümlemize hayırlı tezkereler nasip etsin kazasız belasız...
Dün saat 6'da içeriye aldılar saat 11'de çıktık işlemleri hallettik. Merakla bekliyoruz ayın 10'unu:)
geçen gece ismi yazdırıp sabah 07:30da bi geldim oo millet giriyor çatır çatır
yanımda arkadaşa dedim kayna hemen nasıl ne diyene kadar ben toplanan 100 kişinin arasına kaynadım
çocukla beraber 102 kişi olduk :D
ama sıra bizim isim yazdırdığımız grupmuş biz gelmeyince takviye yapmışlar
bizde yolda dahil olduk :)
bilsem ya da uyuyakalmadan erken gelsem ilk 100e bile girerdim :D
millet çok gergin yalnız
yok o dosyayı niye açtın yok niye bilmemne
içerde yapılan şeylerin yarısı blöf rahat olun
ben oldum sorun yaşamadım
albayla karşılıklı sigara içtik adam tınlamıyo ; sanırım şimdilik :D
dun gece saat 11 gibi ismimizi yazdirdik. sabah 6.30 civari izmir narliderededeydik. 7:15 gibi iceri aldilar.biz buarada 31. grup :D olarak 2.gunun ilk grubu idik. isimiz 11de bitti disari ciktik. ayin 10unun beklemedeyiz:)
bu sabah 7 yi geçiyordu tuzladaki okula geldim içeri alıyorlardı girdim bi gruba , saat 2 de bitti , çoğu zaten bekleme safhası :) , yanlız çok eğlenceli geçti , uzmanlar ayrı bi komedi , ortalıkta gelişenler ayrı bi komedi :) , 100 lü gruplar halinde alınıyordu , uyanık tayfa kaynamaya çalıştı sonra ortaya çıkınca mevzu 200 kişi önünde uzman ayrı bi makara yapıyor , biz ayrı bi makaraya sardık elemanlar gitti noldu sonra bilmiyorum :D
giden arkadaşlara hayırlı tezkereler kısa dönem asker alımı 2013 de üç celpten dört celpe çıkarılıyor diye bir yazı okumuştum gerçeklik payı var mı bunun
3 sene olmuş..
peheeey
Bugun kucukyali kenan evren kislasinda girdim sinava sabah 7 de gittim 12:30 da ciktim biz cikarken kimse yoktu bekleyen. Sube memurlari bosuna erken geliyosunuz oglen gelseniz kimse kalmiyor sinav yapicak adam bulamiyoruz diyor :) yarin gidecek arkadaslar gec gidebilir 5 saat beklememis olurlar
ayni sekilde izmirdeki konutanlarda oldukca guleryuzlu ve konuskandi. hic ters davranani yada isi yokusa surene denk gelmedim.hatta konutanin teki yahu manyakmisiniz sabahin koru karga bokunu yemeden geliyorsunuz falan filan dedi gulerek...sonuclarin ayin 10undan once aciklanma ihtimali varmidir??
Ben yrn oglen gidicem corluya gidicek.olan varsa haber versin
Sknti olmaz ins son gun die.. cok keyif duskunuyum bakalimaskerde napcam:)
foca'ya gelen var mı... :rolleyes:
Yolunuz açık olsun beyler...
kaldımı 7 gun guncel cekelım beyler :D 10nun da acıklanıyormus ama sıte cokuyormus napcaz bılgısı olan varmı ?