aynen yazalım gercı herkes yazar dustugu yerı sanırım vakıt bulurlarsa :)
Emre AKHALİL :)
Printable View
aynen yazalım gercı herkes yazar dustugu yerı sanırım vakıt bulurlarsa :)
Emre AKHALİL :)
Bugün doktor kontrolüne gittim sonuç iyi :)
Askerlik şubesini aradım yarın mesaileri yokmuş ancak ayın 31'i dahil başvuru hakkımız varmış :)
Bayram sonrası işlemleri halledip gel tezkere demeye başlayalım :D
ESKİŞEHİR - Ahdem Evren KÖSE
ismimi ekleyim bende
rdmmm : Erdem Er İzmir
bayram seyran derken unuttuz tabi askerligi falan konuya yazanda yok:) guncel tutalim konuyu:D teslim tarihine 45:)
seneye aralık kısmetse gidicem bende :)
varmı baska gıdıcek olan arkadaslar ? :D
harbiden kasımda olsa iyi olurmuş beklemek sıkıcı :)
Beyler "kısa dönem" için başvuru yaparken hangi evrakları götürmemiz gerekecek şubeye...
Başvuru yapanlar yazarsa konuyu açan arkadaşta ilk sayfaya eklerse faydalı olur...
kısmetse bende aralıkda gidicem Telat Deniz /ist
Gelen poset :) arkadasslaraa smdiden hayrli tezkereler kusura bakmayn siz beni gondereceksinz artik :) son poset :) 39'uncu Mknz.P.Tum.49'uncu Alay 1'inci Tabur duserseniz beni grmeden gdemezsniz techturkey dyin bolukten tabura alalim ;) s1 Serdar
guncel tutalım arkadaslar zaman daralıyor :D
Normalde 90'a 1 Gidiyordum askere Ama üniversiteye gittik Zonguldak'a tecil ettirdik Keşke gitseydim cok pişmanım gerçekten gitmedigime Simdi Polis olmak için 4 senelik Üniversiteye tamamlıyorum ve Polis okuluna giricem bittiginde. 6 Ay eğitimden Sonra Torpille Yunus polis'im:)
Bugün tüm gün şubedeydim. Muayene işlemi için aile hekimine gittim oda askeri hastaneye sevk etti. Yarın askeri hastaneye gidip muayene olucam. Bir problem çıkmazsa aralıkta askeriz :)
Dün bütün gün askeri hastanedeydim bugün sabahtan yine gittim 1 saat sonra tekrar gideceğim işlemler yetişmediği için aralıkta gidemiycem evrakları teslim edemedim şubeye...
Arkadaşlar bu askerlik işinde kısa ya da uzun dönem nasıl belirleniyor bilinmiyor ama :D bi sorum olacak aof işletme mezunuyum tüm işlerimi kısa dönem gidecekmiş gibi ayarladım :)varmı bilen çıkarmı benim gibi arkadaşlara uzun dönem :)
Teslim olmamızada kalan süre: 40 gün 12 saat 50 dk :D