arkadaslar ıphone 3s ımı guncellemek ıcın ıtunese gırdım bı kac ıslemden sonra sım kart takın dıo tel cekmıo :S ıtuneste bole bı hata yapıyor![]()
arkadaslar ıphone 3s ımı guncellemek ıcın ıtunese gırdım bı kac ıslemden sonra sım kart takın dıo tel cekmıo :S ıtuneste bole bı hata yapıyor![]()
sim kartın eskimi ?
iphone4 lerde belli bir güncellemeden sonra eski simkartlar çalışmamıştı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
kayıtlı değilde
yurt dışı sim locklu cihazmı ? yoksa türkiye girişli veya sim free mi ?
daha onceden versiyon yüklemişmiydin ?
135
├┼┼╕
246R
ıtunesten guncelleme ekranı cıktı bende oke dıye dıye dewam ettım. tel yurt dısından pasoporta kayıtlı geldı. ekrandan ımeı yolcu beraberınde dıe de gosterılıyordu :S
cihaz yurt dışı olduğundan dolayı güncelleme yapınca artık ipod olmuş olabilir![]()
135
├┼┼╕
246R
işte etkinleştirme sıkıntı sim kart ile alakası yok yurt dışı cihazsa bir araştırman lazım
daha once hangi surum yukluydu bu şekilde etkinleştirme başarılı olmuşmuydu
135
├┼┼╕
246R
sorun pasaport kaydı değil. cihazın yurtdışından kontratlı alınması.bu işlere keşke girmeseydiniz hiç.şu an sürüm 6 mı?
Yolcu beraberi kaydedilen cihaz
Üretici : ?etici: Apple
Pazar Ad?: iPhone 3GS (A1303) Model Bilgileri: iPhone 3G S, A1303
Sorgulama Tarihi 20.10.12
hocam ayarlar-genel-hakkında bölümüne girin sürüme bakın 6.0 ise yapıcak birşey yok şuan için ben duymadım ios 6 jb çıkmadı diye biliyorum
Abi sana "yusuf nickli üyeye ulaşamıyorum" konusunda; senin "güncellersem birşey olur mu?" soruna "birşey olmaz" diyen bendim ama benim kastettiğim imeisinin değişmiyeceğiydi, çünkü o konunun o sayfasında imei değiştirme muhabbetti geçiyordu. vicdani olarak kendimi sıkıntıda hissediyorum şu anda, benim lafıma güvenipte güncelleştirme yaptığın için. umarım sıkıntını sorunsuz çözersin.
"Korkmadık, savaştık"
o konuda simlock olayı soruldu diye hatırlıyorum ben ama sanırım pasaport kaydı ile simlock olayı karıştırılıyor aynı şeyler değil
pasaport kaydı olması sizin telefonu kullanabilirsiniz anlamına gelmiyor sadece tr şartlarında kayıt altına alınıyor okadar
bu konuda biraz uğraşman gerekicek sanırım
IOS 6 Unlock Possibilities — iOS 6 Finall Unlock Status [Basebands]
Downgrade & Unlock iPhone 3GS iOS 6 Baseband 5.16.07 to 5.13.04 | BeijingiPhoneRepair.com
linklerini bi incele
cihazında jailbreak varmıydı ?
cydia da shsh kaydı oluyor normalde varsa aslında sürüm düşürülebilir sanırım çokta iphone konularına hakim değilim anlamıyorum pek
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)