Bana uyurken geldi... acaba uyuduğumu mu anladılar da direksiyon başında mı sandılar :P
Herkeze atıolar işte dikkat edin vs diye... öyle hızla, uykuyla, sevişmekle vs alakası yok :D
Printable View
Bana uyurken geldi... acaba uyuduğumu mu anladılar da direksiyon başında mı sandılar :P
Herkeze atıolar işte dikkat edin vs diye... öyle hızla, uykuyla, sevişmekle vs alakası yok :D
Her bayram öncesi atıyolar zaten bu mesajları.
Mesaj 1 : Ülkemizde trafik kazaları sonucu her yıl binlerce vatandaşımız hayatını kaybediyor.Bayramda mutluluğa hızla değil,güvenle bağlanalım.
Mesaj 2 : Emniyet kemeri takalım,hayatımızı güvence altına alalım.
Bana gelen mesajlar bunlar
Ben 10 km hızla gidiyodum önüm boş tabi mesaj geldi bi anda ; Bas gaza askım bas gaza egm.
bana atmiyorlar ya, herhalde umidi kestiler bu adam olmaz bosa yormayalim kendimizi diyorlar :D
Banada otobüste geldi sanmam
geçen cevap yazmadım 'neyse sen meşgulsün galiba iyi geceler' yazmış
o mesajı 10 kişiye gönderip dua etmelisiniz :D
tamamen tesadüf..
Zeki müren de bizi görecekmi acaba :)
standart egm bilgilendirme mesaji :) altinda pek bişey aramamak lazim...
Dün akşam çevirmeye girdim memur bey alkol varmı diye sordu yok dedim bıraktı sabahına aynı mesaj geldi beyler:(
Banada geçen gün EGM'den mesaj geldi " Bi bitmediniz spor gazetesi" diye :D
Yok aksam babamada geldi evdeyken oyle bisey olsa ceza gonderirler ama iyi bisey bilinc altina yerlesmesi acisindan kendinizi firenleyebilirsiniz..
bana da geldi "boş yere ***** yerde toplanmayın oradayız EGM"
Emniyet kemerini koltuğun arkasından taktım 10 dk sonra gelen mesaj : '' Emniyet kemerini düzgün takmak hayat kurtarır. '' diye mesaj geldi. Bu da mı tesadüf ?
bana da emniyet kemeri hayat kurtarır die msj geldi bnde saol diye cevapladım.
bana 200'le giderken çok basma çok yakar dye msj geldi:D:D
tesadüf bence.öyle bişi olsa cezayı basarlar adama.