ahahaha gece gece iyi güldüm :D
Printable View
ahahaha gece gece iyi güldüm :D
Arada bir banada mesaj atiyorlar sagolsunlar :D
Valla bizim de bi arkadaş canı sıkılınca Polis sms hattından polisle ciddi ciddi mesajlaşıyodu, bigün efkarlı bi polise denk geldik, mesajımıza; kanka terketti beni moralim b.k gibi diye cevap atmıştı :D
O değilde aramızdaki telepati baya bi güçlü polisle, bi ara nezaman yolda sıksam anında mesaj geliyodu: "Hız gideceğiniz mesafeyi değil ömrünüzü kısaltır." diye.. Yemin ederim araç takip sistemi varda benim mi haberim yok diye kıllanmadım değil :D
Bütün tech paranoyak amk :D
Plakadan direk numarayı bilgileri bulup arıyabiliyorlar.:)
Yanlış park ta aramaz bir aracın arkasına koyarsanız size sahibi ulaşamazsa polis te kayıtlı bilgileriniz var cep telefonuzdan direk ulaşırlar
Bizim apartmanın otopark girişini kapatmıştı A3 ün biri.Polisi aradım ancak "otopark girişidir park yapmayınız" şeklinde bir uyarı levhası bulunmadığı için aracı çekememişti merkezden ruhsat bilgilerine kayıtlı cep numarası varmı diye sordurmuştu ancak adamın numarası kayıtlı değilmiş eğer numara olsaydı aracınızı çekin diye arayacaklardı adamı...
Benı cepten polis arasa dolandırıcı sanar ana avrat kayarım sanırım :D Bunu duydugum iyi oldu yeminle :D
Vay be megafon cek arabayı burdaannn cekkkk diye fırça yemeye alışmıştık halbuki :)
millet gırgırda şamata da ama gerçekten de arıyorlar
nerden buldunuz diye sordum numarayı bizde kayıtlı dedi numaralar, hava bile attı :)
ben polisle webcam den konuşuyorum araba fantazisi yapıyoruz ohooooo :)