üye kontrol paneli- profil bilgileriniz- statistics- üyeye ait konuları veya mesajları göster
Printable View
o araç accord coupe cb7 değil cc1 dir şimdi kardeşimde araç. cb3 makyajsız kasa 90-91 cb7 makyajlı kasadır 92-93 arasındaki farklar ise sadece farlar parklar koltuk kumaşları kapıdaki hoparlör yerleri ve ön arka tamponları farklıdır 90-91 ler daha köşeli gelir makyajlılar daha yumuşak hatlara sahiptir. motor yürüyen 90-97 arası çok benzer birbirine cb3 ve cb7 nin bulamıyacağın parçası yok gibidir. zamanında yatak sardırdım 2000 tl ye topladım herşey sıfır ölçü ile yapıldı .
Teşekkürler.:icon_tup:Alıntı:
cb3 makyajsız kasa 90-91 cb7 makyajlı kasadır 92-93 arasındaki farklar ise sadece farlar parklar koltuk kumaşları kapıdaki hoparlör yerleri ve ön arka tamponları farklıdır 90-91 ler daha köşeli gelir makyajlılar daha yumuşak hatlara sahiptir. motor yürüyen 90-97 arası çok benzer birbirine cb3 ve cb7 nin bulamıyacağın parçası yok gibidir. zamanında yatak sardırdım 2000 tl ye topladım herşey sıfır ölçü ile yapıldı .
cb7 tek kapı, cb3 4 kapı olanları :) diye biliyordum ki bilgi yanlışım var galiba üstteki arkadaşın dediği gibi