Gecmis olsun kardesim sanssizlik iste cana gelmesin. Bizimde bayan bir ablamiz sifir albea almisti sabah mars basar basmaz kedi girmis motora araba pert serviste komple motor indi temizlendi vs.
Printable View
Gecmis olsun kardesim sanssizlik iste cana gelmesin. Bizimde bayan bir ablamiz sifir albea almisti sabah mars basar basmaz kedi girmis motora araba pert serviste komple motor indi temizlendi vs.
Sagolun beyler allah razi olsun, insallah boyle birsey asla basiniza gelmez..
Trigier kapagi b18'in uydurulmustu abi motor yoktan varedildigi icin. Durumumu duzeltince vtec'in trigier kapagini takacaktim.
Kulbutor kapaginin dibine kadar skismis abi hayvan. Sente atlar atlamaz subap eger miki?
Kolay yontemı var bujılerı sokup kompresoru olcun eger komperosr degerlerı aynı ıse sıkıntı yoktur baska bır kabloya fln zarar vermıs kemırmıs olabılır
Çok geçmiş olsun talihsiz bir durum umarım fazla masraf çıkmaz Allah daha beterlerinden korusun.
Bir farenin sebep olduğu şeylere bak!geçmiş olsun..
vay be olaya bak.Cok Gecmis olsun
aynı dertten malesefki bende müzdaribim.. kulelere naftalin sıkıştırdım.. bide bikaç yere daha naftalin koydum ogun bugundur herangı bır dışkı gozlemlemedim..(daha onceden emmenın 3kısmında obekobek sıcmıstı ..
senınkının buyuklugunu bılmıorum fakat bızım burdakıler bıldıgın kedı kadar..mıcırda kosturuolar bazen gunduz gozune..insan yürüyo sanıp dısarı cıkıyosun..
igrenc hayvanlar.
gecmıs olsun buuyk talihsizlik
bence bu uyarı, kan akıtmak lazım..
geçmiş olsun öncelikle, Rabbim beterinden saklasın, hareket halindeyken birşey olmamış iyi ki. bu ara ben de kabul günümdeyim sanırım bu gün d 100 de 90 km/h ile seyrederken ışıklara yaklaştığımda frene bastım ve kimseler yok. Allahtan ışıklarda önümde kimse yoktu. kaza kaçınılmazdı yoksa. Beterin beteri var halimize şükretmemiz lazım.
benim mercedes in eski kokpitin içinde kalmıştı bi tanesi , artık ne zaman girdiyse , benim yaşımdaydı bekli:D
Gecmis olsun samet bendede kedi girmisti kuyrukla yirttim allahtan
gecmis olsun ustad zamaninda kisin dobloya mars bastigimda kedi dondurmustum yamuk yumuk yurudu hayvan 2-3 gun neyseki olmedi
Fare atarlıymış anlaşılan.Kedi mekanında ne işin var senin:D Geçmiş olsun:(
hayvanın sonu ben oldum diye düşünmeyin sonuçta sizinde elinizde olan birşey değilmiş malesef. araç konusunda umarım büyük masraflar ve sorunlar çıkmaz..
benim garaja girdi bugün temizlik yaparken nasıl bi hayvandır sabahdan beri yemek yiyemedim