Arkadaslar herkesten Allah razi olsun, sukur atlattik, sente atlamis, sente yerine geldi, kasnaklar sokuldu temizlendi ve mars yapildi.
Arac calisiyor, herhangi bir sorunda yok calismasinda masallah. :)
Printable View
Arkadaslar herkesten Allah razi olsun, sukur atlattik, sente atlamis, sente yerine geldi, kasnaklar sokuldu temizlendi ve mars yapildi.
Arac calisiyor, herhangi bir sorunda yok calismasinda masallah. :)
la olmmm telefona dön bırak rusları :d
cok geçmiş olsun be samet.
arkadaşlar naftalin koyun kaputun altında müsait uygun yerere. amortisör kuleleri gibi. akünün yanı gibi v.s naftalin kokusundan nefret ediyorlar sanırım. başka türlü çözüm bulunamıyorlar tarla olan biyere yada bodrum otoparklara bırakırsanız çok fare olabiliyor. naftalin iyi çözüm.
samet snada geçmiş olsun aracın çıkınca dediğim gibi naftalin olayın yap mutlaka.
Kaputun içerisine naftalin koyarsak havalandırmayı açtığımızda yoğun bi naftalin kokusu gelmez mi o zaman ?
havalandırmanın olduğu yere koymicaksın. ağır gelmez ufacık naftalinlerden koyucan. lavabolara konulanlardan. çoğu araç üst silecek plastiklerinin ordan yapıyor havalandırmayı. denemen lazım yoğun olursa başka çare düşünürsün ama daha koyupta yoğun koku alan duymadım.
kanka cok gecmıs olsun, Allahtan sıkıntısız halletmısınızz
gecmş olsun kuzen bişey çıkmamasına sevindim.
Kardeşim göbek deliğini iyi yıka.
Geçmiş olsun valla sendeki harbiden ne şanstır ya.
Tahminime göre büyük bişey yoktur.
Mertcan'ında dediği gibi komp. değerlerine bak herşeyden önce.
ben içerde kullugun ıcıne bıle koydum :D naftalinden gercekten nefret edıyolar depoda bıton textil urunumuz var cok sukur bıse ldugu yok.. bıde belırlı aralıklarla naftalini yenileyin oldu bitti..ben bide aracın yanna fare zehiri serpıstırdım belırlı koselere yol arasına vs suan bı sıkıntım yok cok sukur..
Geçmiş olsun cidden çok b.ktan bi durum inşallah siboblarda yada sente atlaması gibi bi durum yoktur :(
gecmis olsun nasil bir sans bu ya
gecmiş olsun. Benzer bir durum arkadasında basına geldi. Televizyonda oturuyoruz arkadas geldi, Tugral sen anlarsın arabanın direksiyonu dönmüyor cok ağırlaştı dedi. Araba hyundai getz. Aç kaputu dedim bi açtık kaputu bir koku vurdu yüzümüze allah beterinden saklasın. Direksiyon pompasının kayışına sıkışan bir kedi fare karışımı yaratık arada sıkışmış kemirmeye çalışmış , bişiler olmuş kayışincelmiş öylece kalmış ikiside.
Bağlayın kaputa bi tane XOR un kulaksız kedisinden....Ne fare ne gelincik gelir...
Tiksinç iğrenç yaratıklar...
naftalin işi iyiymiş benim arabalarada çok giriyorlar şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı ama bunu denemek lazım, birde bir cihazdan söz ediliyor, insan kulağının duyamadığı bir ses çıkaran cihaz o sesten hayvanlar nefret ederlermiş bu konuda bilgisi olan varmı ?
nane yağı daha etkilidir arkadaşlar hem güzel kokar hemde bidaha hiç gelmezler
Yeni konu açmayayım dedim..
Naftalin yada nane yağı çözüm mü, deneyen varmı?
Kaput altında bikaç fare boku gördüm, sileceğin oradaki bi fitilede ufak bi diş geçirmiş.. Fare olayından çok tırsıyorum büyük sıkıntı çıkarıyor :)