Arkadaşlar kardeşime kız arkadaşından yadigar kalan bir iran kedisi var.
Fakat biz evde kedi beslemek istemiyoruz ve hayvanın mutlu olabileceği , iyi bakılabileceği bir eve gitmesini istiyoruz.
Bakmak isteyen olursa ücretsiz vereceğim.
İletişim PM
Arkadaşlar kardeşime kız arkadaşından yadigar kalan bir iran kedisi var.
Fakat biz evde kedi beslemek istemiyoruz ve hayvanın mutlu olabileceği , iyi bakılabileceği bir eve gitmesini istiyoruz.
Bakmak isteyen olursa ücretsiz vereceğim.
İletişim PM
Mecidiyeköy de kedi , elden veririm tası tarağı kap kacağı vs.
Antalya ya gidiyorum pazar sabahtan , antalya ya getirmek isterdim açıkcası üşeniyorum bisürü bürokrasi olucak uçakta.
İğnesi aşı kartı falan gerekiyormuş sanırım hayvan taşımak için.
Almak isteyenler için söylüyorum ; Beslenmesi en rahat kedidir.Küçücük burnu var ve kedi familyasının bence en tatlısıdır.Garfield iran kedisidir.Tek yaptığı şey yatmakBizzat besledim memnun kalcağınıza şüphe yok
![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Foto atıyorum bir kaç tane daha ;
Aşı falan her şeyi var ama ben kedi den anlamadığım için bilemiyorum)
Özetle , sosyete kızından evde beslenmiş tüm bakımları yapılmış tertemiz kedi , başımıza kaldı hayvancağız.
Patileriyle masaj yapıyor , kafasını zorla elinizin altına sokup sevdiriyor.
sabah 08:00 akşam 18:00 aynı yerde yatıyor kıpırdamadan. kafasına esince kendini sevdiriyor biraz , sıkıntısı gidince tekrar aynı yere yatıyor.
Biz evde durmadığımız için sıkılıyo hayvan deliricek evde sıkıntıdan.
Cinsiyeti Erkek , ama bizim gibi işemeden işemeye kullanıyo o da
![]()
Hocam ben alırım gaza geldim. Ama sehir dışındayım, istanbula Pazartesi gelecegim. Nasıl yapabiliriz?
Selçuk ile görüştük bir aksilik olmassa yarın selçuğa vereceğim.
Hulusi kentmen bıyıklı oğlumuz gitsin de biraz cinsellik görsün dişiyle yanyana))
İşten güçten biz bişey yapamıyoruz , kedi garibim doğduğundan beri tık yok , ev manastıra döndü o bari kendini kurtarsın)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)